TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Superputerile inteligenței artificiale
Superputerile inteligenței artificiale
Vezi
galerie

Superputerile inteligenței artificiale

de Kai-Fu Lee

Titlu apărut în colecția Corint Future la Corint

Id: #420360

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Superputerile inteligenței artificiale, dr. Kai-Fu Lee, unul dintre cei mai respectați experți din lume, arată cum, în mod surprinzător și extraordinar de rapid, China a ajuns din urmă Statele Unite ale Americii în cursa pentru dezvoltarea și valorificarea inteligenței artificiale. În contextul acestei evoluții fără precedent, schimbările dramatice care până deunăzi erau doar rodul imaginației autorilor de science-fiction vor avea loc mult mai devreme.

În cartea sa, dr. Kai-Fu Lee propune o abordare echilibrată a dezvoltărilor în IA (Inteligență Artificială), pentru că, alături de beneficii, aceasta poate crea șimari probleme. Printre acestea se numără riscurile la care sunt expuși angajații și specialiștii din cele mai diferite domenii – de la casieri și culegători de fructe, la radiologi și consilieri fiscali – de a fi înlocuiți de mașini.

Înlocuirea specialiștilor de mașini și criza locurilor de muncă din viitorul apropiat reprezintă doar una dintre problemele abordate de Kai-Fu Lee, iar soluțiile propuse în carte sunt inspirate de o criză de sănătate profund personală pentru autor. Împletirea dintre problemele globale din jurul inteligenței artificiale și problemele personale ale lui Kai-Fu Lee conturează  o abordare umanistă, în care rezultatul nu depinde de mașini, big data și IA, ci de deciziile profund umane ale fiecăruia dintre noi. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kai-Fu Lee

Traducător: George Chiriţă

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 9786060880141

Copertă: Paperback

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Kai-Fu Lee
Kai-Fu Lee
Autor

Dr. Kai-Fu Lee este președintele și directorul executiv al Sinovation Ventures,...

vezi autor