TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea Arhanghelului Metatron AM-JDS-CARTAM-16-N-001
Cartea Arhanghelului Metatron
Vezi
galerie

Cartea Arhanghelului Metatron

de Joshua David Stone

Id: #262886

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte încearcă să vă ofere o abordare integrată și echilibrată asupra Realizării de Sine și a Realizării Lui Dumnezeu. Dacă, ceea ce vi se oferă aici aprinde în voi o scânteie de inspirație și dorința de a vă dedica viața pentru evoluția conștiinței, atât pentru cea personală, cât și pentru cea planetară, atunci această carte și-a atins scopul.
Informațiile conținute în această carte dezvăluie mistere ascunse și învățături rezervate celor ce sunt meniți să le afle.
Este scris în Înregistrările Akashice că un număr mare de oameni vor deveni brusc conștienți de misiunea lor spirituală și vor căuta informații pentru a-și dezvolta conștiința. Ei au început să își reamintească de originea lor divină, iar informațiile pierdute încep să se întoarcă și cu toții își doresc acum să-L Realizeze pe Dumnezeu.
Ei încep să tânjească după daruri spirituale, precum telepatia, bilocația și clarviziunea, dar nu știu ce să facă pentru a le obține. Omul a uitat pur și simplu ceea ce știa datoriră densității corpului fizic, însă Sufletul său știe. Toate acestea au fost pur și simplu uitate. Omul trebuie doar să își amintească.
La începuturile sale, prin Adam, omul a primit scânteia radiantă de Divinitate ce se află în interiorul său. Ea stă lângă Chakra Coroană, acolo unde se află lăcașul Luminii Veșnice. Prin conectarea la Lumina Senină a Lui Dumnezeu, omul începe să își extindă lumina interioară. Pe măsură ce aceasta se extinde, omul va începe să strălucească și să radieze lumină, acolo unde există nori de întuneric.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Joshua David Stone

Data apariției: ianuarie 2016

ISBN: 978-606-8648-16-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 295

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Agni Mundi

 

Loc în topurile Cartepedia