TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Capacitățile paranormale privite din perspectiva sufletului AM-JDS-CPPDPS-15-N-001
Capacitățile paranormale privite din perspectiva sufletului
Vezi
galerie

Capacitățile paranormale privite din perspectiva sufletului

de Joshua David Stone

Id: #262880

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este foarte important pentru Lucrătorii în Lumină să înțeleagă că o mare parte din lume nu are har de clarviziune și claraudiție.
Mulți oameni consideră că aceasta este o abilitate esențială. Trebuie să știm că transmiterile telepatice sunt șlefuite și procesate de conștiința unei persoane. Aceasta are legătură cu discernământul spiritual pe care mulți nu îl au. În concepția lor procesul prin care se transmit informații de la ființe evaluate, pare să reprezinte o linie telefonică directă către Spirit și Maeștrii Ascensionați, dar aceasta este doar o iluzie.
În realitate, comunicarea cu Spiritul și Maeștrii Ascensionați este interpretată de conștiința și subconștientul persoanei care transmite telepatic. Întreg procesul se va manifesta prin conștiința, sistemul de credințe, structura razelor, informațiile, istoria vieților trecute, dezvoltarea și claritatea spirituală și psihologică, Eul sau lipsa lui, viziunea clară sau prin lentile limitate și trecutul persoanei care transmite informații.
Cei care au alte păreri și cred că au o linie directă care nu poate fi afectată, sunt naivi și nu înțeleg natura mecanismelor prin care funcționează procesul de transmitere de informații de la ființe evoluate.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Joshua David Stone

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 978-606-8648-05-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 246

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Agni Mundi