TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului AM-JDS-AEPDPS-15-N-001
Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului
Vezi
galerie

Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului

de Joshua David Stone

Id: #262898

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În primul rând, trebuie să deții puterea și stăpânirea de Sine asupra gândurilor și emoțiilor tale, tot timpul. Singurul lucru care te poate răni este propria ta gândire. Tu ești cauza propriei tale realități, a propriilor gânduri și emoții. Singurul lucru care te poate răni este conștiința de victimă și gândirea Egoului Negativ, bazată pe frică, separare, dualitate și iluzie.
În al doilea rând, trebuie să îți păstrezi Sfera Aurie de Protecție tot timpul pentru ca energia negativă a altor oameni să se scurgă pe Sfera ta, ca apa pe spatele unei rațe.
În al treilea rând, trebuie să te iubești pe tine însuți și să-ți descoperi valoarea pentru a putea să primești iubire de la Dumnezeu, astfel încât să nu le cauți în afara ta. Acest lucru este foarte important. Trebuie, de asemenea, să înveți să ai grijă de copilul interior cu fermitate și iubire necondiționată.
Trebuie să privești toate atacurile și judecățile altora ca încercări și lecții spirituale și nu ca pe ceva negativ. Este doar o oportunitate de a practica menținerea conștiinței tale spirituale, a lui Hristos, Buddha, a Prezenței Atotputernice Eu Sunt, a Lui Dumnezeu și a Zeiței. Toate atacurile trebuie să fie văzute ca o chemare la iubire, și ca o oportunitate de a-ți iubi vrăjmașii. Uneori, te învață să întorci și celălalt obraz și să practici autocontrolul.
Asta înseamnă să îți controlezi întotdeauna emoțiile și să recunoști faptul că tu le creezi prin modul în care gândești. În această privință, trebuie să nu-ți permiți să funcționezi pe pilot automat, să fii vigilent din punct de vedere spiritual pentru Dumnezeu și Regatul Său.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Joshua David Stone

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 978-606-8648-02-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 294

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Agni Mundi