TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Împreună
Vezi
galerie

Împreună

de Jamie Oliver

Titlu apărut în colecția Descoperă-l pe Jamie Oliver la Curtea Veche

Id: #426401

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Mese de neuitat, ușor de pregătit
 

Descriere produs

Micile plăceri ale vieții și bucuria redescoperită de a fi împreună, celebrate într-o nouă carte îndrăzneață marca Jamie Oliver.

 

Mâncarea poate fi orice vreți voi”, ne spune Jamie cu fiecare ocazie, dându-ne încredere să fim creativi și relaxați atunci când vine vorba de prepararea sau aranjarea unei mese. De această dată, după anii de pandemie și perioadele de izolare, el ne redescoperă uimitoarea putere a hranei de a-i aduce pe oameni împreună. Fie că ne propunem să pregătim un dineu rafinat, o masă îmbelșugată de sărbătoare, o cină relaxată cu prietenii la sfârșit de săptămână sau un cocktail sofisticat, noua lui carte ne oferă sfaturi și idei nenumărate prin care să le surprindem papilele celor dragi.

 

Mai mult, pe lângă sugestiile de combinații îndrăznețe între ingrediente și arome, Jamie vine, ca de fiecare dată, cu ponturi care ne ajută să fim organizați și să găsim ritmul optim în ceea ce ține de planificare și aprovizionare. O masă în familie nu trebuie să însemne că se baricadează în bucătărie, pentru că cea mai importantă este întâlnirea. Până la urmă, este vorba despre a spune „te iubesc“ cu ajutorul mâncării. Iar fotografiile vibrante de la masa și din familia lui Jamie o ilustrează din plin și fac deliciul acestei cărți de bucate și iubire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie Oliver

Traducător: Elena Ceciu

Data apariției: octombrie 2022

Titlu original: Together

ISBN: 978-606-44-1239-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 18,9x24,6 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

 

Opinii editoriale

Totul despre cum să-i hrănești pe oamenii pe care îi iubești.

The Independent

Rețete ușor de preparat, gândite în funcție de sezon. Cartea perfectă dacă vrei să pregătești masa ideală în familie. Cu 120 de rețete delicioase în care să te afunzi, vei fi un răsfățat și jumătate!

The Sunday Express

Cartea perfectă pentru oricine s-a înțepenit în rutină la bucătărie și are nevoie de puțină inspirație.

The Daily Mail

Ușor, practic și delicios. Încă o carte de bucate pentru toată familia de la Jamie Oliver, cu care nu ai cum să dai greș.

The Daily Telegraph

O carte de bucate de care nu te vei despărți ani buni de aici înainte. Plină de rețete foarte ușor de pregătit, toate ilustrate – merită din plin!

The Sunday Telegraph
Jamie Oliver
Jamie Oliver
Autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe ace...

vezi autor