TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor 978-606-9050-49-1
Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor
Vezi
galerie

Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor

de Jacques Martel

Id: #435088

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acesta este un dicționar complet, revizuit, al bolilor și al afecțiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente și emoții.

 

Informațiile acestei lucrări au scopul de a facilita înțelegerea simbolică, realizată de creier, care ne ajută să conștientizăm conflictul ce generează o anumită boală. Toate acestea, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare și de integrare, condiții prealabile și necesare vindecării.
Acest dicționar este un instrument pentru deschiderea conștiintei și pentru studiu, nu doar pentru sine, ci și pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradițional, fie de medicină alternativă.
Cartea poate fi un instrument de înțelegere, de investigare și de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.


Astfel ne putem redobândi sănătatea, starea de bine și bucuria de a trăi.


Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicată în carte pentru a citi paragrafele care îl interesează, pentru a aduce o schimbare benefică, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gândurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflată la originea afecțiunii, pe plan conștient sau inconștient, ajutând astfel procesul de vindecare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jacques Martel

Traducător: Doina Anghel

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Le grand dictionnaire des malaises et des maladies

ISBN: 978-606-9050-49-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 528

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ascendent