TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional și vindecarea rănilor moștenite
Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional și vindecarea rănilor moștenite
Vezi
galerie

Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional și vindecarea rănilor moștenite

de Ingrid Alexander, Sabine Lück

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #421328

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fără strămoși, n-am fi cine suntem astăzi. Numai că noi nu le moștenim doar trăsăturile fizice și bunurile, ci și rănile și cicatricile sufletești, care ajung să ne otrăvească viața și să ne facă, în mod inconștient, să ne simțim responsabili pentru traumele părinților, bunicilor sau străbunilor. Prin descifrarea Codului Generațional, autoarele ne arată cum ne putem elibera de povara traumelor moștenite pe linie transgenerațională, vindecându-ne strămoșii și regăsindu-ne o identitate autentică. Plecând de la o perspectivă integrativă, inspirată de terapia sistemică de familie, de abordarea transgenerațională, dar și de neurobiologie și intervențiile corporale și hipnoterapeutice, metoda Generation-Code® oferă surprinzătoare deschideri atât pentru specialiștii din psihoterapie, coaching sau asistență socială, dar și pentru publicul larg.

Ca orice copac, arborele genealogic are nevoie de rădăcini pentru a se hrăni. Rădăcinile copacului întruchipează capacitatea strămoșilor de a putea absorbi și accepta hrana din pământ și sunt, de asemenea, corespondente ale nevoilor noastre de bază. Rădăcinile lezate sau bolnave nu pot asigura această satisfacere optimă a nevoilor de bază. Însă, de îndată ce o rădăcină a fost vindecată, se restabilește fluxul vital, iar petalele se pot deschide potrivit menirii lor firești Ingrid Alexander și Sabine Lück

"Plecând de la metoda Codului Generațional, expusă în această carte, și oferindu-ne cu entuziasm propriile resurse și experiențe profesionale, dorim, în calitate de formatoare, să creăm o comunitate bine informată în domeniul psihogenealogiei și al terapiei transgeneraționale, o comunitate de profesioniști dornici să lucreze cu istoricul familiei, pentru regăsirea legăturilor hrănitoare și, mai ales, pentru a-și ajuta clienții să lase o moștenire cât mai sănătoasă urmașilor lor."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ingrid Alexander, Sabine Lück

Traducător: Vlad-Ion Pappu

Data apariției: februarie 2022

Titlu original: Ahnen auf die Couch: Den Generation-Code® entschlüsseln und vererbte Wunden heilen

ISBN: 9786064012838

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: natură

Vlad-Ion Pappu
Vlad-Ion Pappu
Traducător

Vlad-Ion Pappu (n. 1956) este doctorand la Facultatea de Litere a Universității...

vezi autor