TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Abordări psihodinamice ale schimbării comportamentale TR-BFN-ABPASC-19-N-001
Abordări psihodinamice ale schimbării comportamentale
Vezi
galerie

Abordări psihodinamice ale schimbării comportamentale

de Busch Fredric N.

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #306298

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schimbarea comportamentală poate fi vizată direct în psihoterapia psihanalitică? Sau apare doar ca efect al insight-ului și conștientizării aspectelor inconștiente? În volumul de față, bazându-se pe dovezi clinice și argumente teoretice, Fredric N. Busch arată cum eforturile de schimbare a comportamentului pot fi o parte a desfășurării terapiei psihodinamice și pot fi utilizate pentru a spori înțelegerea de sine și analiza transferului. Numeroase ilustrări clinice arată modul în care aceste tehnici psihodinamice pot fi utilizate în psihoterapie pe măsură ce psihoterapeutul și pacientul colaborează pentru a face schimbări concrete în viața pacientului. Scrisă într-un limbaj accesibil, cartea va permite psihologilor, psihiatrilor, studenților și tuturor celor care folosesc diferite metode terapeutice să fie mai eficienți în cabinet.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Busch Fredric N.

Traducător: Sorana Oțetea

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Psychodynamic Approaches to Behavioral Change

ISBN: 978-606-40-0700-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: terapie

 

Opinii editoriale

”Elucidarea conflictelor inconștiente și o relație terapeutică productivă pot contribui la schimbarea comportamentului, însă pacienții (și oamenii în general) adesea cer intervenții suplimentare pentru schimbarea comportamentelor. Într‑adevăr, comportamentul se dovedește adesea destul de rezistent la schimbare, deoarece mulți factori contribuie la persistența tiparelor automate sau obișnuite.”

Fredric N. Busch

”Cunoștințele despre inconștient și despre tipurile de conflicte intrapsihice și problemele de personalitate cu care se luptă pacienții ajută terapeuții să estimeze și să identifice atât tipurile de dificultăți comportamentale care ar putea apărea, cât și strategiile prin care să le abordeze. Analiștii pot lucra împreună cu pacienții la clarificarea modului în care evenimentele survenite în perioada de dezvoltare, apărările, fantasmele sau principalele reprezentări ale sinelui și ale obiectului pot interfera cu eforturile de a schimba anumite comportamente.”

Fredric N. Busch