TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața și opera mea HE-HEF-VIOMAH-19-N-001
Viața și opera mea
Vezi
galerie

Viața și opera mea

de Henry Ford

Titlu apărut în colecția Autobiografia la Herald

Id: #264971

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Excelența constă în conștientizarea realităților din momentul respectiv.” – Henry Ford

 

E momentul ca împreună cu antreprenorii, strategii, educatorii, creatorii de opinie, filosofii, legislatorii și managerii zilelor noastre, să aruncăm toți un ochi proaspăt peste multe dintre ideile înțelepte transpuse în principiile, invențiile și experiența lui Ford!

 

Deși titlul sugerează că este autobiografia lui Henry Ford, cartea Viața și opera mea este de fapt un adevărat manual de filosofie aplicată în afaceri, în educație și în sfera dezvoltării sociale, semnat de acest excepțional industriaș și vizionar al lumii. Volumul este, în egală măsură, și cronica succesului de care s-a bucurat una dintre cele mai mari afaceri americane. Numele Ford rămâne în istorie strâns legat de industrializarea secolului XX, de influența majoră pe care a avut-o în ridicarea economiei și dezvoltarea societății americane, de inovații ca introducerea liniei de asamblare într-o fabrică, reducerea orelor de muncă la doar 8 ore pe zi și a săptămânii de lucru la doar 5 zile, conferirea salariului minim pe economie, dar și de conceptul de afacere construită în baza unui profund respect pentru ființa umană și pentru marile principii ale naturii.

 

Cu fiecare pagină din Viața și opera mea trăiești lecțiile de viață și de afaceri prin care a trecut acest pragmatic vizionar, înțelegi cum arata clipele de epifanie ale unui inventator, afli cum a luat Ford decizii importante în momente cruciale și ce principii strategice l-au ajutat să ridice industria americană o dată cu propria lui companie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Henry Ford

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: noiembrie 2021

Titlu original: My Life and Work By Henry Ford In collaboration with Samuel Crowther

ISBN: 9789731119212

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: Cultură

Henry Ford
Henry Ford
Autor

Henry Ford (n. 30 iulie 1863 – d. 7 aprilie 1947) a fost fondator al industriei...

vezi autor