TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătoria Cilkăi HF-HEM-CLTORC-20-N-001
Călătoria Cilkăi
Vezi
galerie

Călătoria Cilkăi

de Heather Morris

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #312801

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman care pornește de la întâmplări adevărate, o poveste dramatică despre supraviețuire și iubire care prezintă destinul tinerei Cilka Klein, unul dintre personajele cele mai puternice ale bestsellerului internațional Tatuatorul de la Auschwitz.

 

Cilka are 18 ani când Auschwitzul este eliberat de trupele sovietice. Își îngăduie pentru o clipă să creadă că există un viitor și pentru ea, dar numai pentru a fi aruncată din nou în lagăr – de data aceasta, dincolo de Cercul Polar, în Gulagul Vorkuta. Este acuzată că a supraviețuit colaborând cu naziștii. Trecutul este apăsător, amintirile dragi, în loc să-i dea curaj, ajung să o împovăreze, dar refuză să se lase învinsă. În ciuda condițiilor cumplite de viață din Siberia, speranța renaște, hrănită de solidaritate și prietenie, iar Cilka găsește o iubire atât de mare, cum nici n-a îndrăznit să viseze.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Heather Morris

Traducător: Luana Schidu

Data apariției: aprilie 2020

ISBN: 978-606-779-658-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: adevăr, iubire, supraviețuire, curaj, comunism, conflict, nazism, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Sebastian Ionescu Sebastian Ionescu

,,Tatuatorul de la Auschwitz prezintă povestea dureroasă a lui Lale Sokolov, un deținut slovac de origine evreiască și a Gitei Furmann, fata de care s-a îndrăgostit în timpul petrecut la Auschwitz-Birke......“

citește mai mult
Andrei Pârva Andrei Pârva

,,Deși s-au scris foarte multe cărți despre Holocaust, totuși acesta încă mai reprezintă o sursă inepuizabilă pentru literatură și în ziua de azi, fiind scoase la iveală teme ce stârnesc într-o foarte m......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Un roman bine scris, bine documentat. Este captivant, răscolitor și chiar mai tulburător decât Tatuatorul de la Auschwitz. Vă va încerca disperarea în fața cruzimii omenirii, dar și venerația față de tăria spiritului uman… vă va stârni un tumult de sentimente, dar povestea Cilkăi este una cum nu se poate mai puternică.”

Express & Star

„Curajul și hotărârea Cilkăi de a supraviețui fac din această carte o lectură sfâșietoare.”

Daily Mirror
Heather Morris
Heather Morris
Autor

Heather Morris s-a născut la Te Awamutu, în Noua Zeelandă. Și-a început studiile...

vezi autor