Studiul contaminanților microbiologici și siguranța alimentelor de origine animală
de Geronimo Răducu Brănescu
Descriere produs
Lucrarea se adresează profesioniștilor implicați atât în zonele de producție precum și celor ce desfășoară activități de verificare și control al alimentelor, păstrând însă în egală măsură și caracterul informal specializat, dedicat cititorului interesat de cunoașterea riscului microbiologic asociat alimentelor, domeniu ce generează un interes tot mai larg la nivelul consumatorului.
Competiția alimentară a omului nu se desfășoară numai la nivel macro ci și micro, astfel încât efectele agresiunii microbiologice asupra alimentelor pot deveni devastatoare atât sub aspect cantitativ cât și calitativ. În acest context studiul contaminanților microbiologici coroborat cu impactul generat de aceștia asupra siguranței alimentare este unul de maximă actualitate.
Detalii produs
Autor: Geronimo Răducu Brănescu
ISBN: 978-606-26-1528-4
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 238
Limbă: Română
Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4
Hârtie: 80g/m
Editura: Pro Universitaria
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Medicină și farmacie >> Cărți Afecțiuni și tratamente
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Medicină și farmacie >> Cărți Științe medicale
Speciale >> Târgul Cartepedienilor
Speciale >> Reducerile lunii