TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea prezentului
Vezi
galerie

Puterea prezentului

de Eckhart Tolle

Titlu apărut în colecția Serie de autor Eckhart Tolle la Curtea Veche

Id: #420418

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid de dezvoltare spirituală | Ediție de colecție
 

Descriere produs

#1 New York Times Bestseller


Mesajul cărţii de faţă este pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm şansa de a avea o viaţă fericită. Pentru a ajunge însă acolo, trebuie să ne răspundem la o întrebare: imaginea pe care o avem asupra realităţii este, într-adevăr, cea mai adecvată? Ne reprezintă cu adevărat? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce constă aceasta de fapt? Prin răspunsurile sale la aceste întrebări, autorul ne iniţiază într-o călătorie spirituală prin care învăţăm să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu ceea ce gândim.
În urma lecturii, ajungem să fim cu adevărat împăcaţi cu noi înşine şi cu ceilalţi. Ne descoperim sinele autentic, complet şi perfect.


Conştientizând faptul că suntem Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului minţii, iubirea şi bucuria din spatele durerii, ajungem la libertate, salvare, iluminare.
Aducând prezentul în ceea ce simţim şi anulând identificarea cu corpul-durere, ne transformăm experienţa. Anularea identificării cu gândirea înseamnă să fim observatorii tăcuţi ai preocupărilor şi ai comportamentului nostru, dar mai ales ai tiparelor repetitive de gândire şi ai rolurilor jucate de către ego.


În momentul în care încetează critica, prin acceptarea realităţii existente, ne eliberăm de minte, facem loc iubirii, bucuriei, păcii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eckhart Tolle

Traducător: Alexandra Borş

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment

ISBN: 9786064410771

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 308

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire, identitate

 

Opinii editoriale

Prin scrierile și seminarele sale, precum și prin învățăturile simple, dar profunde, Eckhart Tolle a ajutat nenumărați oameni din întreaga lume să își găsească pacea lăuntrică și să se simtă mai împliniți.

Oprah Winfrey

În cărţile sale, Tolle nu urmăreşte inducerea unei transformări spirituale subite în rândurile cititorilor, ci dorește, mai curând, să împărtășească o viziune complexă asupra psihologiei umane, ale cărei rădăcini merg până la budism, hinduism și islamul sufit. Majoritatea oamenilor nu trăiesc cu adevărat în prezent, având senzația că momentul următor este mai important decât cel actual. Pentru unii este cu adevărat revelator să conștientizeze că își trăiesc viața chiar acum.

The Guardian

O carte care va rezista în timp. Din fiecare frază răzbat adevăr și putere.

Deepak Chopra

Formulate cu o claritate convingătoare, îndrumările lui Tolle promit să ne conducă spre cel mai bun și mai înalt loc din interiorul nostru, ca să ne identificăm și să rezonăm cu energia adevăratei transformări.

Spirit of Change Magazine

Tolle ne dezvăluie cauza principală a mizeriei din lume: incapacitatea oamenilor de a se elibera de sub dominaţia minţii și de a trăi în prezent. El face ca iluminarea să pară realizabilă și necesară atât pentru pacea individuală, cât și pentru sănătatea planetei.

Foreword Magazine
Eckhart Tolle
Eckhart Tolle
Autor

Învățătorul spiritual și scriitorul Eckhart Tolle s‑a născut în Germania și a st...

vezi autor