TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet pentru motivația de Luni
Pachet pentru motivația de Luni
Vezi
galerie

Pachet pentru motivația de Luni

de David Brooks, Florence Scovel Shinn, Chip Conley, Damon Centola, Jennie Allen

Id: #422208

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Știm că zilele de luni nu sunt cele mai îndrăgite. Știm cât de greu e să te refaci după un weekend cu relaxare și petreceri. Știm. E greu să găsești acea motivație de om mare, care începe o nouă săptămână de muncă. Tocmai pentru că știm cum e, ți-am pregătit câteva titluri care să te ajute. Se înțeleg bine cu moralul și motivația. Ba chiar, știu drumul către cea mai bună versiune a ta. Spre exemplu:



Chip Conley te învață în
Ecuațiile emoționale cum să te înțelegi cu emoțiile tale. Descoperă cum să le stăpânești și vei vedea cum lunea ta devine mult mai bună!



Eliberează-te de gândurile toxice este ghidul perfect, dacă rătăcești prin întunericul neîncrederii. Sub această copertă, vei găsi călăuza care îți redă pacea interioară. Pe măsură ce citești, pașii tăi vor fi purtați către lumina credinţei în sine și, în cele din urmă, în Dumnezeu.



Folosind cercetări aprofundate și exemple fascinante,
Cum să schimbi lumea 
e o revoluție informațională. Cartea cuprinde toate studiile de ultimă oră, care îți explică de unde vin schimbările și cum poți fi chiar tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

 

Calea spre iluminare este un ghid care te ajută să transformi înfrângerea în victorie, sărăcia în bogăție, teama în credință și resentimentele în iubire.

 

Ar trebui să îți vezi propriul interes? Să te orientezi numai după succesul social sau financiar? Dacă, da, înseamnă că te afli abia pe primul munte din viața ta. Totuși, vine un moment când interesele se schimbă și primul munte nu mai este suficient. Când dorințele induse de alții se evaporă. Atunci vei începe să cauți ceea ce te împlinește cu adevărat. Adică, adevăratele aspirații, cele care vin din inimă. Acest moment reprezintă urcușul pe Al doilea munte. În cartea sa, David Brooks te provoacă să descoperi unde te afli: pe primul sau pe al doilea munte?

extinde
David Brooks
David Brooks
Autor

David Brooks (n. 11 august 1961) este un scriitor și jurnalist american de origi...

vezi autor
Florence Scovel Shinn
Florence Scovel Shinn
Autor

Florence Scovel Shinn, pe care mulţi o includ în galeria scriitorilor din care f...

vezi autor
Chip Conley
Chip Conley
Autor

CHIP CONLEY s-a născut în 1960 în Orange, California. A făcut facultatea şi mast...

vezi autor
Jennie Allen
Jennie Allen
Autor

Jennie Allen (n. 1976) a absolvit Seminarul Teologic din Dallas, are un master î...

vezi autor