TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De unde știm de capul nostru 9786069581834
De unde știm de capul nostru
Vezi
galerie

De unde știm de capul nostru

de David G. Myers

Titlu apărut în colecția A treia cultură la Magga Books

Id: #433457

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Curiozități și ciudățenii ale minții umane
 

Descriere produs

„Public această carte cu speranța că voi – sau cineva cunoscut vouă – vă veți bucura de aceste crâmpeie scurte și uneori ludice de înțelepciune psihologică. Ori poate că ați studiat psihologia și vă prinde bine o recapitulare și o actualizare a descoperirilor ultimilor ani.

 

Eseurile își propun să facă lumină prin intermediul științei psihologice asupra vieții noastre uneori tulburătoare, dar mereu fascinante. Fiecare eseu pleacă de la o premisă simplă: deși cunoaștem multe lucruri, noi nu știm ce nu cunoaștem – chiar și când vine vorba de noi înșine.”

David G. Myers

extinde
 

Detalii produs

Autor: David G. Myers

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069581834

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Magga Books

 

Opinii editoriale

„De unde știm de capul nostru este o comoară. Fiecare capitol este o mică piatră prețioasă plină de insight-uri despre experiența umană. Mai bună decât orice altă carte de care-mi pot aminti – volumul de față răspunde la întrebări legate de modul în care gândim, simțim și acționam.”

Angela Duckworth, autoarea cărții Grit

„Timp de patru decenii, David Myers a fost cel mai prezent ambasador al științei psihologiei în lume. Iată, ca acum, suntem privilegiați și avem acces la cele mai intime gânduri ale autorului, precum și la o formă de înțelepciune utilă atât pentru noi, cât si pentru viitorul omenirii. Această carte este o capodoperă scrisă de un mare psiholog.”

Martin Seligman

„Aceste eseuri au atât o amprentă științifică, dar și insight-uri prețioase despre viețile noastre, mintea umană și societatea în care trăim.”

Steven Pinker

„A treia cultură constă în acei oameni de știință sau alți gânditori ai lumii empirice care prin munca lor de cercetare iau locul intelectualilor tradiționali și ne fac vizibile noi sensuri ale vieții noastre, redefinind cine și ce suntem.”

John Brockman