TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vagabond în paradis 9786069581827
Vagabond în paradis
Vezi
galerie

Vagabond în paradis

de Charles Leershen

Titlu apărut în colecția Confesiv la Magga Books

Id: #433458

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viața lui Anthony Bourdain
 

Descriere produs

Moartea lui Anthony Bourdain, survenită prin sinucidere, în 2018 a șocat întreaga lume. Bourdain părea să le aibăpe toate: o personalitate irezistibilă, un job de vis, o familie minunată și faimă mondială. Doar că în realitatea lucrurile erau mult mai complicate decât aparențele o arătau.

 

Vagabond în paradis este prima carte care relatează povestea fără ascunzișuri a vieții lui Bourdain, dar și evenimente istorisite în premieră despre modul în care copilăria sa traumatică a fost atât un panaceu al creativității sale, dar și motivul insecurităților sale care până la urmă l-au împins spre sinucidere.

 

„Era întruparea a tot ce e mai cool, un băiat din Jersey cu un zâmbet trist care a combinat niște standarde uimitor de ridicate cu arta subapreciată a nepăsării, lucru care părea să atragă ambele sexe. Voiai să fii ca el sau cu el, în special dacă auziseși zvonurile despre membrul său enorm. Avea cel mai bun loc de muncă din lume (dacă vrei să‐i spui muncă), cea mai minunată viață, era aplaudat oriunde se ducea. Țigări, alcool și timp, nimic nu îi știrbea atractivitatea. Prin urmare, întrebarea este: ce l‐a făcut să ajungă în punctul în care a decis să‐și ia viața? Cum de are acest scenariu măcar un pic de sens?”

Charles Leershen

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles Leershen

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069581827

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Magga Books

 

Opinii editoriale

„Plină cu detalii intime și povești neistorisite pănă acum, Vagabond în paradis este povestea reală a unei vieți extraordinare.”

The New York Times

„O poveste răvășitoare a unei vieții tumultoase! Mai reală decât orice s-a scris până acum despre Bourdain, Vagabond în paradis ar fi fost o carte pe gustul lui Anthony.”

Dwight Garner, The New York Times