TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Retroversiuni
Vezi
galerie

Retroversiuni

Id: #430037

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Antologie de proză scrisă de femei
 

Descriere produs

POV: o sumă de intimități care vibrează incandescent, o mână de voci puternice și extrem de diferite și o traiectorie emoțională fragilă pe care ele o recompun. Altfel spus, un #moodboard extrem de realist al scurtcircuitelor feminității de azi – rolul de mamă/mamă singură, relația mamă-fiu (și nu numai), dinamica disfuncțională de cuplu, echilibrul precar dintre personal și profesional, coeziuni emoționale feminine de tot soiul (sau lipsa lor), violența domestică &, în general, toată „moștenirea” genetică și mecanismele sociale contemporane care ne modelează în fiecare zi.

 

Și nu doar atât: dincolo de un exercițiu al empatiei și o hartă a afectivității care lipsea din peisajul literar contemporan, Retroversiuni e și o invitație la un party electric și, în același timp, vulnerabil, a wild ride, oricum, care promite un carusel de emoții (tari!). Have fun & watch out!

 

Au scris: Ștefania Mihalache, Simona Sora, Elena Vlădăreanu, Emanuela Ignățoiu-Sora, Diana Geacăr, Moni Stănilă, Ramona Gabăr, Diana Iepure, Ionelia Cristea, Monica Tonea, Paula Erizanu, Doina Ruști, Oana Cătălina Ninu, Simona Goșu, Ioana Bradea, Corina Sabău, Raluca Nagy, Maria Manolescu, Ilinca Mănescu, Cristina Ispas, Suzănica Tănase, Ruxandra Bucurescu.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Cristina Ispas

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-973-47-3874-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 268

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45

Teme: feminism, identitate, societate

Cristina Ispas
Cristina Ispas
Coordonator

Cristina Ispas (născută în 1979, la Corabia) este doctor în filologie, cu o teză...

vezi autor