TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nume de cod: Lady Fortune 978-606-088-183-4
Nume de cod: Lady Fortune
Vezi
galerie

Nume de cod: Lady Fortune

de Chloe Gong

Id: #429710

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Shanghai, 1931. Scena este pregătită pentru un nou deceniu de intrigi.

 

În urmă cu patru ani, Rosalind Lang a fost adusă înapoi din pragul morții, însă bizarul experiment care a salvat-o o împiedică să doarmă și să îmbătrânească, și, în plus, îi permite să se vindece de orice rană. Pe scurt, nu poate muri. Disperată să își răscumpere greșelile săvârșite de-a lungul trecutului ei tenebros, tânăra își folosește acum abilitățile ca asasină în slujba țării.

 

Nume de cod: Lady Fortune.

 

Atunci când armata imperială japoneză își începe invazia, misiunea lui Rosalind se schimbă. O serie de crime provoacă tulburare în Shanghai și se suspectează că ar fi mâna japonezilor. Noile ordine ale lui Rosalind sunt să se infiltreze într-o companie străină și să îi identifice pe cei din spatele complotului terorist înainte să fie uciși și alți nevinovați.

 

Pentru a nu trezi suspiciuni, tânăra trebuie să pozeze în soția unui alt spion naționalist, Orion Hong, și, cu toate că îi consideră atitudinea ușuratică și comportamentul de playboy enervante, Rosalind este dispusă să lucreze cu el pentru binele semenilor. Orion însă are propriile planuri, așa cum și Rosalind are secrete pe care vrea să le păstreze tăinuite. În timp ce încearcă să dezlege ițele conspirației, cei doi spioni descoperă curând că există substraturi mult mai profunde și mai înfiorătoare decât și-au imaginat vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chloe Gong

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-088-183-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: moarte, secret, terorism

Chloe Gong
Chloe Gong
Autor

A absolvit de curând University of Pennsylvania, unde a obținut diplome atât în...

vezi autor