TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Destinele noastre zbuciumate (Vol. 2)
Vezi
galerie

Destinele noastre zbuciumate (Vol. 2)

de Chloe Gong

Id: #423700

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ne aflăm în anul 1926, iar orașul Shanghai e cuprins de neliniște și dezmăț.

 

O vendetă între două bande acoperă străzile de sânge, lăsând metropola pradă haosului. La originea acestor probleme se află Juliette Cai, o tânără în vârstă de 18 ani, socotită, până de curând, doar o fată neajutorată, care acum s-a întors să-și preia rolul de mândră moștenitoare a Bandei Stacojii, o rețea de răufăcători care se consideră cu mult deasupra legii. Singurii adversari demni de luat în seamă ai Stacojiilor sunt cei din gruparea Florile Albe, conduși de Roma Montagov, prima iubire a lui Juliette… și cel care a și trădat-o.

 

Însă când gangsteri din ambele tabere încep să dea semne de panică și ajung să-și sfâșie cu cruzime propriile beregate, lumea începe să vorbească. Despre o boală molipsitoare, despre nebunie. Despre un monstru care pândește din întuneric. Și, pe măsură ce numărul de morți crește, Juliette și Roma trebuie să-și lase armele – și motivele de ranchiună – deoparte și să lucreze cot la cot, deoarece, dacă nu vor opri acest măcel, atunci nu vor mai avea pe cine să conducă.

 

Chloe Gong își invită cititorii într-o călătorie captivantă, plină de violență, pasiune și destine născute sub o stea potrivnică.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chloe Gong

Traducător: Loredana Voicilă

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786060880769

Copertă: Paperback

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: conflict, moarte, pasiune, secret

 

Opinii editoriale

Tineri îndrăgostiți sub o stea potrivnică își croiesc propriul drum într-o încheiere explozivă care se ridică la înălțimea titlului.

Kirkus

Acțiunea, suspansul și intriga împart paginile cu schimbările și frământările colosale din politica și societatea Shanghaiului acelor vremuri, precum și cu tumultul din interiorul celor două bande criminale rivale. Tinerii vor rezona cu frustrările acumulate de Roma și de Juliette și cu nesfârșitul șir de violențe, dar și cu faptul că personajele nu au niciun cuvânt de spus în privința deciziilor care le influențează viețile.

Common Sense Media

Destinele noastre zbuciumate nu reprezintă doar o explozivă și în mod categoric mulțumitoare încheiere pentru o serie fenomenală, ci poate fi considerată și o poveste superbă de sine stătătoare. Vă spun sincer: seria ACESTE PATIMI ZBUCIUMATE va deveni una dintre cele mai apreciate povești pentru tineri, o serie nepieritoare care va defini și va modela literatura YA modernă în anii ce vor urma. Pentru toți cei care abia așteaptă să descopere cartea, să știți că vă așteaptă o călătorie plină de emoții de neuitat. Simt și nerăbdare, dar și teamă pentru voi.

The Quiet Pond
Chloe Gong
Chloe Gong
Autor

A absolvit de curând University of Pennsylvania, unde a obținut diplome atât în...

vezi autor