TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Anne. Casa plopilor fremătători (Vol. 8, p. 2) 978-630-6563-24-1
Anne. Casa plopilor fremătători (Vol. 8, p. 2)
Vezi
galerie

Anne. Casa plopilor fremătători (Vol. 8, p. 2)

de Lucy Maud Montgomery

Titlu apărut în colecția Anne de la Green Gables la Predania

Id: #433898

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Asta e una din acele zile în care oamenii simt cu adevărat că trăiesc și fiecare adiere de vânt e ca un prieten bun” sunt cuvintele prin care Anne ni se dezvăluie, o dată în plus, a fi rămas ea însăși. Aceeași pe care o iubim atât de mult și pe care ne bucurăm să o redescoperim într-un nou volum al îndrăgitei serii.

Al optulea volum din colecție este o carte pe care simți cu adevărat că o citești și fiecare personaj din bogata galerie de chipuri și tipologii conturate atât de inspirat de L. M. Montgomery îți devine într-un fel tovarăș al propriei călătorii către tine însuți.

În ultimul ei an ca profesoară la școala din Summerside, Anne „vorbește limba violetelor,” dar înțelege, în același timp, și sufletele oamenilor, adesea dincolo de cuvintele sau atitudinile de fațadă sub care aceștia încearcă să-și ascundă suferințele sau neputințele. Anne simte, zâmbește, trăiește cu adevărat Bucuria și influențează în chip hotărâtor viețile celor din jur, pe care îi tratează cu atâta delicatețe, încât reușește de fiecare dată să deschidă ușile inimilor lor.

Gemenii doamnei Raymond cu năzdrăvăniile lor, Katherine cea posacă pe care o trezește la viață, Dovie și Jarvis pe care îi ajută să să se căsătorească, micuța Elizabeth căreia îi hrănește visurile și nevoia de afecțiune, Rebecca Dew și mătușa Chatty, gazdele ei de la Casa cu Plopi, sunt doar câteva nume din lungul șir de personaje ale căror vieți se vor schimba pentru totdeauna, atinse fiind de farmecul rafinat al Annei de la Green Gables.

Alături de fiecare personaj care se perindă prin paginile acestui volum, învățăm că „nu știi niciodată ce te așteaptă după următoarea cotitură pe drumul vieții,” că „nu ești niciodată sărac atâta vreme cât iubești pe cineva” și mai ales „că toate drumurile duc către Dumnezeu.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucy Maud Montgomery

Traducător: Cristian Imbrea

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-630-6563-24-1

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Predania

Teme: iubire, conflict, prietenie, şcoală

Lucy Maud Montgomery
Lucy Maud Montgomery
Autor

Lucy Maud Montgomery (30 noiembrie 1874 – 24 aprilie 1942), publicată sub numele...

vezi autor