TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vălul stacojiu 978-606-088-385-2
Vălul stacojiu
Vezi
galerie

Vălul stacojiu

de Shelby Mahurin

Id: #434166

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Dragostea nu moare niciodată!
 

Descriere produs

Un nou pericol pândește în Belterra!

 

Shelby Mahurin te invită într-o poveste cu vampiri deopotrivă întunecată și captivantă, plasată în universul din Șarpe și porumbel, perfectă pentru cei care iubesc cărțile scrise de Sarah J. Maas!

 

Au trecut șase luni de când Célie a depus jurămintele sacre și a intrat în rândul Vânătorilor, fiind prima femeie care se bucură de această onoare. Alături de logodnicul ei, Jean Luc, care îi este căpitan, tânăra e hotărâtă să demonstreze de ce este în stare și să protejeze Belterra, după ce, din păcate, a eșuat în a-și apăra propria soră. Șoapte din trecut o bântuie însă, iar un rău cumplit se arată – unul care lasă în urmă cadavre decorate cu două găuri în zona gâtului.

 

În ciuda faptului că logodnicul și prietenii ei au încercat să o ocrotească de întuneric, magia lor, săbiile și chiar și lumina nesfârșitului șir de lumânări pe care le aprind nu o pot apăra de monstrul care se ascunde îndărătul unor vorbe frumoase și al unui zâmbet care scoate la iveală dinți ascuțiți. Acum, Célie are un nou motiv să se teamă, întrucât ceva – cineva – o urmărește din beznă. Și cu cât această făptură misterioasă se apropie mai mult, cu atât Célie se simte mai tentată să se lase în voia poftelor întunecate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Shelby Mahurin

Traducător: Maria Adam

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: The Scarlet Vell

ISBN: 978-606-088-385-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: magie, moarte, pericol, vampiri

 

Opinii editoriale

„O poveste pe care să o devorezi!”

Kirkus Reviews

„Célie este o naratoare calculată, încăpățânată și cu care clar te poți identifica, iar izbucnirile ei emoționale, impulsivitatea și inteligența creează frustrare și, totodată, încântare. Elementele romantice punctează intriga captivantă, iar personajele secundare colorate însuflețesc decorul bogat.”

Kirkus Reviews

„Primul volum al unei serii fantasy captivante! […] Acțiunea impregnată de elemente horror, umorul poznaș și romantismul amețitor dau farmec atât misterului central întortocheat, cât și călătoriei de autodescoperire a lui Célie.”

Publishers Weekly

„A trebuit să citesc epilogul de două ori, așa de șocată am fost!”

Leafing Through Time

„Îmi vine să țip, atât de mult mi-a plăcut cartea aceasta! Fiecare pagină în parte m-a umplut de bucurie și entuziasm!”

So Many Books
Shelby Mahurin
Shelby Mahurin
Autor

Shelby Mahurin a crescut la o mică fermă din statul Indiana, unde nuielele deven...

vezi autor