TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Constelațiile familiale PH-BEH-CONSTF-16-N-001
Constelațiile familiale
Vezi
galerie

Constelațiile familiale

de Bert Hellinger

Titlu apărut în colecția Psihogenealogia la Philobia

Id: #252869

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața fiecăruia dintre noi este influențată de principii care funcționează dincolo de dorințe, de angoase și chiar de voința noastră. Dacă, pe de o parte, fiecare individ beneficiază de liberul arbitru, este esențial să știm că, pe de altă parte, propria noastră existență este puternic influențată nu numai de predecesorii direcți – părinții –, cât, mai ales, de membrii unei vaste constelații familiale care pune în mișcare destinele individuale ale tuturor celor care ne-au precedat. 

Deși nu suntem conștienți, destinele noastre sunt implicate în asemenea măsură în această constelație familială, încât putem suferi și muri „din solidaritate“, fără a înțelege legăturile noastre cu această constelație ai cărei membri au trăit mai multe generații înaintea noastră.

De fapt, constelația familială are un suflet comun, care o menține unită și o orientează. Faptul că vorbim despre un suflet comun înseamnă că această constelație familială, dincolo de aspectele sale psiho-sociale, are o dimensiune și o natură pe care le putem numi „religioase“. A deveni tu însuți înseamnă, așadar, a înțelege sursa propriei „alienări“ și a integra dimensiunea religioasă a propriei vieți înainte de a începe o terapie pe care trebuie s-o numim, în mod firesc, terapia sufletului. Bert Hellinger ne propune înțelegerea acestei metode, care-l îndeamnă pe fiecare dintre noi să-și redefinească legăturile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bert Hellinger

Data apariției: 2016

Titlu original: La constellation familiale psychothérapie et cure d'âme

ISBN: 978-606-856-058-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: suflet, terapie

Bert Hellinger
Bert Hellinger
Autor

Bert Hellinger s-a născut în 1925. A făcut studii de filosofie, teologie şi peda...

vezi autor