TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor 9789975863889
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor

Charles King
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
O istorie fascinantă... O țesătură bogată de romantism, tragedie și adaptabilitate, Odessa surprinde fiecare nuanță a legendarului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789975863889
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Odessa. Geniu și moarte într-un oraș al visurilor de Charles King apărută la editura Cartier

O istorie fascinantă... O țesătură bogată de romantism, tragedie și adaptabilitate, Odessa surprinde fiecare nuanță a legendarului oraș de la Marea Neagră, oferind o fertilă meditație asupra provocărilor permanente într-un cosmopolis multicultural. (Dorri Olds)

În noua sa lucrare scrupulos documentată, King readuce la viață istoriile rușilor, evreilor, turcilor, grecilor, italienilor, germanilor și românilor, care alcătuiesc „orașul în chintesență amestecat” Odessa. Abilitatea lui King de a devoala secretele orașului – atât frumoase, cât și respingătoare – oferă o prismă fascinantă prin care acestea să poată fi observate. (Publishers Weekly)

O carte minunată plină de curaj epic, de o admirabilă erudiție, care face o sagace separare între mit și ceea ce s-a întâmplat în realitate. Capacitatea Odessei de a râde de sine însăși și scepticismul ei evident față de marile narative ale istoriei sunt printre motivele importante de a vă delecta citind despre soarta acestui oraș, sub îndrumarea delicată și vibrantă a lui King. (Peter Demetz)

Data apariției: decembrie 2019
Editura: Cartier
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
  • Charles King - Autor
    Charles King este profesor de relații internaționale la Georgetown University. Susține conferințe centrate în mare parte pe relațiile internaționale, violență socială și politicile etnice, colaborînd, printre altele, cu CNN, National Public Radio, BBC, History Channel si MTV. A publicat articole în The New York Times, The Washington Post, The New Republic, Foreign Affairs, The Daily Beast și The Times Literary Supplement. De același...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinia cititorilor