TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pentru urgențe, apăsați tasta „SUFLET” 978-630-6536-13-9
Vezi
galerie

Pentru urgențe, apăsați tasta „SUFLET”

de Ana Maria Ducuță

Id: #432671

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Urgența nu mai suportă așteptare, amânare sau confuzie. Urgența trebuie rezolvată atunci când are loc: nu poți ajunge la o soluție nici mai devreme, nici mai târziu.

 

Când corpul doare, când viața ta e în pericol, sunt niște semne clare, vezi cu ochii tăi că e o problemă gravă.

 

Dar ce faci când doare sufletul, unde suni? Care este numărul de urgență pe care îl poți apela când simți că viața ta s-a sfârșit, că te doare să fii viu și nu mai știi cine ești?

 

De ce anume ai nevoie ca să poți continua să mergi mai departe când tot ce ți s-a întâmplat vreodată a fost doar durere, urmată de și mai multă suferință?

 

Atunci când sufletul doare, te întorci la el. Îți iei sufletul în brațe și începi să cauți motivul durerii, pentru că acolo e răspunsul. Viața te doare nu pentru că ai suflet, ci pentru că sufletul tău a fost abandonat, abuzat, ignorat, chiar de către tine, cel care acum are nevoie de iubirea lui. Da, avem nevoie să-i câștigăm încrederea sufletului nostru, avem nevoie să cunoaștem tot ce suntem, toate părțile emoției și trăirii noastre, ca să putem trăi cu noi. Odată identificat, revendicat și vindecat, sufletul îți rezolvă orice problemă, te îndrumă dacă ești pierdut, te apără de neîncredere și te reconstruiește ca identitate emoțională. Ai din nou viața în tine, începi să vezi clar, să gândești limpede, să te însănătoșești, atunci când ai sufletul de partea ta, când l-ai învățat cum să te vindece, și nu cum să te doară mai tare.

 

Cu toții avem numărul telefonului salvator, pentru că el este unul singur și așteaptă doar să fie apelat... Când am apăsat tasta „suflet", într-un mod deloc ciudat, cineva din interiorul ființei noastre răspunde... Și ne ajută orice problemă avem, ne salvează, asta dacă noi am salvat deja numărul de telefon în conștiința noastră...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana Maria Ducuță

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-630-6536-13-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika

Teme: suflet, terapie