TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Conștiința și enigmele ei LS-GRB-CONIEE-18-N-001
Conștiința și enigmele ei
Vezi
galerie

Conștiința și enigmele ei

de Gregorian Bivolaru

Id: #255895

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În lumina acestor revelații referitoare la conștiința ființei umane, se conturează o anumită concluzie pe care o putem exprima astfel:
„Privește adeseori totul din punctul de vedere al lui Dumnezeu și vei vedea totul într-un mod divin. Ascultă adeseori totul din punctul de vedere al lui Dumnezeu și vei auzi totul într-un mod divin.
Deschide-ți neîntârziat conștiința și aspiră frenetic ca ea să se manifeste într-un mod dumnezeiesc și vei observa că vei ajunge să cunoști în mod gradat tot și toate cele, întocmai așa cum Bunul Dumnezeu le cunoaște în veșnicie.
Fă ca Bunul Dumnezeu să fie din plin și în permanență în conștiința ta, căci atunci tu însuți vei fi îmbrățișat, inspirat și protejat de El. Înalță-ți neîncetat conștiința către Dumnezeu, căci astfel vei începe să intuiești și să înțelegi cu totul altfel tainele dumnezeiești ale firii.
Oferă mai mereu prin ființa ta ce a devenit un pur canal divin daruri precum iubire, bunătate, bunăvoință, compasiune, iertare. Atunci în sfera conștiinței tale se vor produce transformări rapide, uimitoare ce te vor face să fii plăcut și drept în fața lui Dumnezeu“.
Această concluzie este de natură să vă inspire pe mulți să va transformați profund conștiințele și să deveniți canale alese în și prin care Dumnezeu se manifestă.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gregorian Bivolaru

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-973-1823-51-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lux Sublima