TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tu, vindecătorul. Terapie prin metoda Silva MP-JSR-TVTPMS-20-N-001
Tu, vindecătorul. Terapie prin metoda Silva
Vezi
galerie

Tu, vindecătorul. Terapie prin metoda Silva

de José Silva, Robert B. Stone

Id: #313465

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

PUTEŢI AVEA O SĂNĂTATE PERFECTĂ A CORPULUI ȘI A MINŢII!

Deoarece medicina alopată nu a reuşit să stăvilească avalanşa de boli degenerative într-o lume în care sănătatea este continuu în declin, medicina holistică a devenit o alternativă importantă după anii 1990. Bazându-se pe programul de dezvoltare a capacităților minții cu cel mai mare succes în lume la ora actuală, Tu, vindecătorul vă oferă cursul complet al tehnicilor Silva de control al mințiiîntr-un format uşor de adaptat caracteristicilor fiecăruia. În doar patruzeci de zile, Tu, vindecătorul vă poate invăța să folosiți puterea minții pentru a porni cu hotărare pe calea spre o sănătate perfectă.

Jose Silva, un strălucit cercetător autodidact, a început să se ocupe de explorarea minții în anii 1940. După experimente îndelungate, a observat că mintea funcționează pe mai multe frecvențe sau niveluri diferite. A descoperit că prin acordarea la o frecvență specială numită alfa este activată insănătoşirea. Starea aceasta vă poate ajuta să obțineți o sănătate perfectă, poate fi aplicată pentru autovindecare în timp ce lucrați cu personalul medical care vă oferă îngrijire şi poate fi folosită pentru a-i ajuta pe alții să se vindece. Tu, vindecătorul vă invată să activați frecvențele nivelului alfa oricând doriți.

În 1966, Jose Silva a început să predea Metoda Silva de control al minții. Pe baza învățăturilor sale, zece milioane de oameni din peste optzeci de țări şi-au găsit calea către succesul profesional, fericirea personală şi o stare perfectă de sănătate. Colaborând cu Robert B. Stone, doctor în filozofie, autor a peste şaptezeci şi opt de cărti de autoajutorare şi instructor pentru Metoda Silva, Jose Silva a adaptat aceste tehnici uimitoare pentru a vă asista în crearea unei vieți mai sănătoase, mai fericite şi mai vibrante.

extinde
 

Detalii produs

Autor: José Silva, Robert B. Stone

Data apariției: iunie 2020

ISBN: 978-973-728-777-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press