TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fericita însoțire. Viața drepților Părinți Ioachim și Ana
Fericita însoțire. Viața drepților Părinți Ioachim și Ana
Vezi
galerie

Fericita însoțire. Viața drepților Părinți Ioachim și Ana

de A. Pascu

Id: #425363

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fericita însoțire Viața drepților Părinți Ioachim și Ana, model pentru căsniciile creștine de A. Pascu


Multă vreme a așteptat neamul omenesc, sub povara păcatelor, să Se nască Cel Ce avea să-i redea soarta pentru care îl crease Dumnezeu pe Adam, soarta pe care a pierdut-o prin păcatul neascultării!


Pentru aceasta, trebuia ca Domnul să ia trup dintr-o Fecioară, fapt anunțat prin profeții ( "Iată, Fecioară va lua în pântece și va naște fiu și vor chema numele lui Emanuel." - Is., 7, 14). Pentru a se naște între oamenii căzuți o fecioară cu adevărat neprihănită, trebuia ca ea, la rândul ei, să fie mlădiță a unor părinți lipsiți de patimi. O singură pereche de soți din lume a avut înalta fericire de a întruni aceste condiții: Ioachim și Ana, numiți pe bună dreptate Dumnezeiești Părinți ai Preacuratei Fecioare.


Sfinții Părinți au înfăptuit, de-a lungul veacurilor, minuni nenumărate, prin sfintele moaște și prin icoanele lor, dar și ca răspuns la rugăciuni stăruitoare. Mai ales familiile care și-au pierdut nădejdea de a dobândi prunci primesc ajutor de 15la Drepții Părinți. Cine poate înțelege mai bine nefericirea adâncă a celor ce își doresc urmași?


De aceea, pentru noi, Sfinții Ioachim și Ana sunt un exemplu de părinți și mai ales modelul fericitei însoțiri, adică al căsniciei creștine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: A. Pascu

Data apariției: iulie 2022

ISBN: 9786068653624

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: creștinism, Dumnezeu