TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Meditația pentru scepticii agitați 978-606-789-168-3
Meditația pentru scepticii agitați
Vezi
galerie

Meditația pentru scepticii agitați

de Dan Harris, Carlye Adler, Jeff Warren

29 25 lei
-25% de la 39 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 29.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Meditația pentru scepticii agitați de Dan Harris apărută la editura Lifestyle

O carte care te învață cum să fii cu 10% mai fericit

Ești prea ocupat ca să meditezi? Nu reușești să-ți deconectezi creierul? Ai vrea să știi ce înseamnă mindfulness, dar te simți mai în largul tău la sala de sport? Cartea aceasta e pentru tine.
Prezentatorul de știri Dan Harris credea cândva că meditația e pentru oamenii care colecționează cristale, ascultă muzică new age și folosesc fără ironie cuvântul „namaste". După ce a suferit un atac de panică în direct la televizor, a pornit într-o călătorie lungă și neobișnuită, care în final l-a făcut să devină unul dintre cei mai vocali susținători ai meditației. 
Harris a constatat că meditația l-a făcut să se concentreze mai bine și să fie mai stăpân pe emoțiile sale. Și mai puțin enervant, după cum spune soția lui. Știința sugerează că această practică contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la atenuarea simptomelor de anxietate și depresie, după cum poate să remodeleze literalmente părți esențiale ale creierului uman. Deci, ce te reține?

În Meditația pentru scepticii agitați, Harris și Jeff Warren, un adevărat „MacGyver al meditației", pornesc într-o expediție epică prin țară cu scopul declarat de a aborda miturile, concepțiile greșite și autoamăgirile care îi împiedică pe oameni să mediteze. Cartea este plină cu instrucțiuni de meditație practice și revelatoare – toate fiind disponibile gratuit și pe aplicația 10% Happier. O călătorie pe care merită să o faci!

extinde

Detalii produs

Autor: Dan Harris, Carlye Adler, Jeff Warren

Traducător: Cristina Spătaru

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-606-789-168-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Lifestyle

Pagini: 304

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Lecturi motivaționale >> Dezvoltare personală
Reducerile lunii
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Doar TU și Trei
Speciale >> Back to Office
Speciale >> Catalog Cartepedia
Speciale >> Totul redus
Speciale >> Book Alert
Cuvinte cheie:
meditație, dezvolatere personală

Opinii editoriale

„O comoară de sfaturi înțelepte pentru scepticii agitați și meditatorii experimentați deopotrivă… Cartea abordează obstacolele comune cu care se confruntă cei care încep să practice meditația sau doresc să o aprofundeze." — 

Joseph Goldstein, autorul cărții Mindfulness: A Practical Guide to Awakening

„Dacă ești interesat de meditație, dar nu știi cum să începi, sau dacă în trecut meditația ți-a fost benefică, dar acum ai nevoie de ajutor pentru a începe să o practici din nou, Dan Harris a scris această carte pentru tine. Bine documentată, practică și plină de sfaturi utile, este în același timp captivantă și plină de umor." — 

Gretchen Rubin, autoarea bestsellerului Proiectul fericirii

„Prezentatorul ABC News, acest «apărător al îngrijorării» care a suferit cândva un atac de anxietate în direct, oferă o relatare amuzantă și emoționantă a campaniei prin care a încercat să-și transforme, prin mindfulness, «ruminațiile inutile» în «suferință constructivă», alături de sugestii pentru cei care vor să-i calce pe urme." — O: 

The Oprah MagazineS

Opinia cititorilor