TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creativitatea spontană FY-TWR-CREATS-19-N-001
Creativitatea spontană
Vezi
galerie

Creativitatea spontană

de Tenzin Wangyal Rinpoche

Id: #265084

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când auzi sau citești cuvântul „creativitate”, ce îți vine în minte? Pentru mulți dintre noi, creativitatea este teritoriul unei persoane dotate cu un talent unic, pe care îl pune în slujba unei arte. Din această perspectivă, creativitatea este un demers solitar: lupta individului de a-și exprima viziunea personală asupra lumii. 

Dar dacă am privi creativitatea printr-o lentilă mai largă, ca fiind o forță dinamică ce ne animă și ne conectează cu fiecare ființă de pe planetă? Din această perspectivă, creativitatea nu mai este doar o scânteie care aprinde focul inspirației, ci și o modalitate de a trăi spontan din spațiul sacru aflat în interiorul nostru, din sursa potențialului nostru infinit și a calităților precum dragostea, compasiunea și bucuria. Exprimarea – pe orice voce și în orice formă – care decurge din acest nucleu are puterea de a ne vindeca și de a spori binele în lume, căci inima creativității constă în a-i servi pe ceilalți și lumea în ansamblu. 

Tenzin Wangyal Rinpoche, cunoscut maestru de meditație, inițiat în înțelepciunea atemporală a tradiției tibetane budiste, ne îndrumă în cartea de față spre dezvoltarea capacității de a ne trăi pe deplin viața și de a ne clarifica ce ne împiedică să ne exprimăm talentele creative în vederea binelui general.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tenzin Wangyal Rinpoche

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 9786066392891

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Tenzin Wangyal Rinpoche
Tenzin Wangyal Rinpoche
Autor

Tenzin Wangyal Rinpoche s-a născut în 1959, în Amritsar, India, într-o familie e...

vezi autor