TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta de a eșua cu succes 9786303051796
Arta de a eșua cu succes
Vezi
galerie

Arta de a eșua cu succes

de Amy C. Edmondson

Id: #434020

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De ce eșuăm să învățăm din eșecuri?

 

Se spune că eșecul este un profesor de succes. Cu toate acestea, frica, confuzia și aversiunea față de cum vom fi percepuți, ne împiedică să ne asumăm acele riscuri care ne-ar putea aduce victoria. În Arta de a eșua cu succes, Amy Edmondson, profesor de management la Universitatea Harvard, ne propune o modalitate inedită de a discuta și practica eșecul în mod deschis și productiv. După această carte, nu vei mai privi niciodată eșecul în același fel!

 

Un ghid revoluționar care te ajută să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de a eșua.

Într-o lume care pune tot mai mult accent pe rezultate, avem tendința de a vedea eșecul ca pe o amenințare. Suntem astfel încurajați fie să îl evităm cu orice preț, fie să „eșuăm des și repede”. Însă niciuna dintre aceste opțiuni nu are în vedere distincția crucială dintre eșecul inteligent și cel elementar. Astfel, ratăm ocazia de a eșua cu succes.

 

Amy Edmondson, profesorul de la Harvard Business School care a propus conceptul de „siguranță psihologică” la locul de muncă, îți oferă o alternativă la frica de a greși, una care plasează eșecul în epicentrul marilor realizări umane!

 

Arta de a eșua cu succes oferă noi modalități de a gândi, a discuta și a practica eșecul inteligent, pornind de la exemple din viața reală, afaceri, istorie și cultura populară. Edmondson ne ajută să înlocuim rușinea și vina cu vulnerabilitatea, curiozitatea și creșterea personală, pentru a cultiva acele eșecuri care ne conduc spre inovație. După această carte, nu vei mai privi niciodată eșecul în același mod!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amy C. Edmondson

Traducător: Talida Elena Boengiu

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786303051796

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curaj, curiozitate, încredere

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Amy Edmondson, una dintre cele mai strălucite minți din domeniul afacerilor, ne oferă o perspectivă îndrăzneață asupra failibilității umane. Cu un amestec bine gândit de cercetare științifică și sfaturi practice, ni se propune îmbrățișarea eșecului ca o piatră de temelie pentru succes. Eșecul nu mai este, astfel, o greutate care să ne tragă înapoi, ci însăși rampa de lansare de care avem nevoie în ziua de azi.”

Daniel H. Pink, autorul drive, bestsellerul #1 în topul New York Times

„Dacă toată lumea ar aplica ideile din această carte revelatoare, cu toții am fi încrezători în propriile forțe, mai inteligenți și mai împliniți.”

Adam Grant, autorul bestsellerului Regândește, #1 în topul New York Times, și gazda podcastului TED ReThinking

„Abilitatea lui Amy Edmondson de a reconsidera eșecurile ca noi începuturi este incomparabilă.”

Angela Duckworth, autoarea Grit. Puterea pasiunii și a perseverenței, bestseller New York Times