TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Liber la pedalat PB-GRP-LIBELP-19-N-001
Liber la pedalat
Vezi
galerie

Liber la pedalat

de Grant Petersen

Id: #317848

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uitați de bicicletele extra-ușoare și incomode, de tricourile în culori stridente, de încălțările bizare prinse de pedale minuscule, de sutele sau miile de kilometri ce trebuie cuceriți cu orice preț. De ce să nu pedalați așa cum o făceați în copilărie?! Sus pe șa și la drum! Numai așa puteți (re)descoperi adevărata bucurie a pedalatului.

Pe parcursul a 89 de capitole scurte, autorul analizează riguros, dar și cu ironie, subiecte extrem de practice pentru orice pasionat de ciclism, precum tehnici de pedalare, reguli de siguranță în trafic, sfaturi despre sănătate și fitness și aspecte legate de componentele și geometria bicicletei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Grant Petersen

Traducător: Maura Cotfas

Data apariției: 2019

Titlu original: Just Ride: A Radically Practical Guide to Riding Your Bike

ISBN: 978-606-948-431-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

"Credeți că șaua bicicletei cauzează impotență? Nu, sigur nu. Lumea ciclismului mai are alte câteva astfel de «mituri», demontate cu umor și inteligență în acest excelent ghid pentru amatorii de mers pe bicicletă."

Ciprian Bălănescu, Triatlonist

"Bicicleta nu este numai un mijloc de deplasare, ci poate deveni un stil de viață. Bicicleta leagă prietenii, apropie oameni, pune un mare egal între ei. În plus, bicicleta ta este cea mai bună, cea mai rapidă și cea mai frumoasă dintre toate. Ia-ți strictul necesar, urcă pe bicicletă și pornește la drum!"

Alex Ciocan
Grant Petersen
Grant Petersen
Autor

Grant Petersen este biciclist pasionat încă din anii 1980, de când merge pe bici...

vezi autor