TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de alergare
Vezi
galerie

Manual de alergare

de Jack Daniels

Id: #426419

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Metode testate pentru performanță, de la 800m la ultramaraton
 

Descriere produs

În această a patra ediție - actualizată și definitivă - a cărții, Jack Daniels își rafinează metodele și strategiile pentru a vă ajuta să alergați mai repede și mai eficient. Veți afla în ce constau infailibilele sale formule de pregătire și veți învăța diferitele tipuri de antrenamente gândite de el – inclusiv cel pe bandă, la altitudine sau în condiții dificile – dar și despre modificările corpului raportate la vârstă, indiferent dacă aveți 6 sau 80 de ani.

 

Cartea conține sfaturi de specialitate pentru efectuarea antrenamentelor specifice diferitelor probe, de la alergări de 800 de metri până la ultra-maraton sau triatlon. Veți afla cum puteți să vă întocmiți propriul plan de pregătire sau să urmați unul dintre cele 31 de programe de antrenament și exercițiile aferente elaborate de către Daniels. Volumul conține patru planuri - valabile de la nivelul începător până la cel de elită -, care vă vor ajuta să vă recăpătați condiția fizică după o accidentare.



Alte titluri pentru MarianChiriac (traducator):
Ghidul biciclistului (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Jack Daniels

Traducător: Marian Chiriac

Data apariției: octombrie 2022

Titlu original: Daniels’ Running Formula

ISBN: 978-606-95021-8-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Îmi place să cred că i-am ajutat atât pe antrenori cât și pe alergători să înțeleagă care sunt beneficiile atâtor tipuri diferite de antrenament; ce se petrece în corpul fiecăruia în funcție de intensitatea și durata alergării. (...) Vreau ca ei să ajungă la concluzia că efortul sporit la antrenament nu este unica abordare recomandată. De preferat este să înțelegi viteza corespunzătoare, durata și beneficiile diverselor tipuri de antrenament.”

Jack Daniels

„Deloc întâmplător, unii au numit această carte drept „Biblia alergărilor de anduranță”, întrucât ea conține aspecte teoretice fundamentale pentru antrenori și atleți, atât profesioniști, cât și amatori. Îmbunătățită și completată la fiecare ediție, cartea lui Daniels adresează, printre altele, atât de importantele subiecte ale supra-antrenării și prevenirii accidentărilor. O lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să înțeleagă alergarea pe distanțe lungi și să-și îmbunătățească modul de pregătire.”

Carol Șanta

„Cartea lui Jack Daniels a fost prima carte de alergare care mi-a ghidat pașii în antrenamente și m-a adus din mijlocul clasamentului pe primele trepte ale podiumului. Eu o consider „biblia” oricărui alergător.”

Robert Hajnal, ultra-alergător, Locul 2 UTMB 2018
Jack Daniels
Jack Daniels
Autor

Jack Daniels (n. 1933) are studii postuniversitare și de cercetare în domeniul a...

vezi autor