Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare și oriunde în România!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să dai lovitura. Află cum își construiesc marii antreprenori afacerile și influența și cum o poți face chiar tu 978-606-722-290-6
Cum să dai lovitura. Află cum își construiesc marii antreprenori afacerile și influența și cum o poți face chiar tu

Cum să dai lovitura. Află cum își construiesc marii antreprenori afacerile și influența și cum o poți face chiar tu

de Gary Vaynerchuk

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 21.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

În bestsellerul său internațional din 2009, Dă lovitura! [Crush It!], Gary insista că un brand personal viu era esențial pentru succesul în domeniul antreprenoriatului. În Cum să dai lovitura, explică motivele pentru care acest lucru e cu atât mai adevărat în ziua de azi, oferind o perspectivă unică asupra lucrurilor care s-au schimbat și asupra principiilor care rămân la fel. În plus, împărtășește poveștile altor antreprenori care s-au îmbogățit mai mult decât credeau că e posibil (și nu doar financiar), urmând principiile din Dă lovitura!. Secretul succesului lor (și al lui Gary) este modul în care înțeleg platformele de rețele sociale și disponibilitatea de a face orice a fost nevoie pentru a folosi aceste instrumente la adevăratul lor potențial. Volumul de față îi învață și pe cititori cum să facă exact același lucru. 

În această carte, Gary disecă toate platformele majore de rețele sociale din prezent pentru ca toată lumea, de la un instalator la un patinator profesionist, să știe exact cum să-și amplifice brandul personal pe fiecare dintre ele. Oferă sfaturi teoretice și tactice pentru a deveni vedete în rețele binecunoscute ca Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest și Snapchat, de pe platforme pentru podcasturi ca Spotify, Soundcloud, iHeartRadio și iTunes sau de pe alte platforme mai noi, cum ar fi Musical.ly. Pentru cei cu mai multă experiență, Cum să dai lovitura clarifică anumite nuanțe mai puțin cunoscute, oferind sfaturi inovatoare și ajustări inteligente ale unor strategii obișnuite. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gary Vaynerchuk

Traducător: Raluca Chifu

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 978-606-722-290-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Dimensiuni: 14x20 cm

Editura: Publica

Titlu original: Crushing it

Pagini: 312

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Afaceri și economie >> Leadership și dezvoltare profesională
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Catalog Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
antreprenoriat, afaceri, pasiune
 

Opinii editoriale

Gary este un antreprenor priceput, cu un talent pentru comunicare ce depășește toată vrăjeala care împiedică uneori succesul. Avem aceeași filosofie simplistă de afaceri, motiv pentru care am devenit și buni prieteni: fiți dispuși să munciți din greu. Și fiți recunoscători întotdeauna. Cum să dai lovitura este o lectură obligatorie pentru toți oamenii care vor să fie cei mai buni în domeniul lor.    

DWAYNE „THE ROCK” JOHNSON

Umorul, înțelepciunea și generozitatea lui Gary se văd clar în această carte. Are capacitatea de a le vorbi sincer antreprenorilor, oferindu-le sfaturi tangibile pentru a ghida o idee de la apariție la acțiune, indiferent de domeniul în care lucrează.    

JESSICA ALBA

Gary este o forță de neoprit în ceea ce privește optimismul, munca și evitarea scuzelor. Cum să dai lovituraconține cele mai bune idei ale sale şi cine o ia în serios își poate schimba viața.    

KRISTIN LEMKAU

Numele GaryVee a devenit sinonim cu motivarea unei întregi generații. Nimeni nu înțelege puterea rețelelor sociale mai bine decât Gary, deoarece nimic din ceea ce spune el nu e teorie; sunt lucruri înțelese din experiența sa profundă în afaceri și în viață.   

CASEY NEISTAT
Gary Vaynerchuk
autor

Gary Vaynerchuk este un antreprenor în serie și cel care a...

vezi autor