TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Musai List 978-606-722-036-0
Musai List
Vezi
galerie

Musai List

de Octavian Pantiş

37 57 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 24.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Musai List de Octavian Pantiş apărută la editura Publica

Ne trăim viaţa în intervale de timp bine definite: secunde, minute, zile, ani. Fiecare clipă trecută aduce cu sine provocarea celei care urmează, iar rolul nostru este de a decide cum alegem să petrecem timpul pe care-l avem la dispoziţie.

Octavian Pantiş, unul dintre cei mai apreciaţi traineri din România şi specialist cu o experienţă de peste 15 ani în Time Management, ne pune pe gânduri cu privire la modul în care ne administrăm atât timpul de la birou, cât şi cel pe care-l petrecem alături de cei dragi sau angrenaţi în activităţi care ne fac plăcere. Mai mult decât atât, ni se oferă instrumente şi sfaturi practice pentru a deveni mai eficienţi şi mai productivi la locul de muncă, precum şi sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal.

Scrisă într-un stil alert şi extrem de concis, Musai List este cartea care ne va învăţa pe fiecare dintre noi cum să obţinem mai mult din cea mai importantă resursă pe care o avem la dispoziţie - timpul, cum să muncim mai inteligent şi mai cu folos şi, nu în ultimul rând, cum să trăim o viaţă relaxată şi plină de bucurii.

„Am scris această carte pentru a-ţi oferi idei, sugestii, exemple şi întrebări pe baza cărora să poţi decide mai bine cum să foloseşti această preţioasă resursă care este timpul.”

Octavian Pantiș

extinde

Detalii produs

Autor: Octavian Pantiş

Data apariției: noiembrie 2012

ISBN: 978-606-722-036-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm

Editura: Publica

Titlu original: Musai List

Pagini: 188

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Afaceri și economie >> Leadership și dezvoltare profesională
Carte non-ficțiune >> Afaceri și economie >> Management și dezvoltarea afacerilor
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Catalog Cartepedia
Cuvinte cheie:
time management, organizare timp, to do list, protejarea timpului, timp, timp liber, productivitate, relaxare, sfaturi practice

Opinii editoriale

„Am scris această carte pentru a-ți oferi idei, sugestii, exemple și întrebări pe baza cărora să poți decide mai bine cum să folosești această prețioasă resursă care este timpul.”

Octavian Pantis

Îmbinând în mod fericit analiza modului în care lucrăm cu o privire atentă asupra organizării timpului de dincolo de muncă, lucrarea lui Octavian Pantiş se întipăreşte în memorie. Lectura cărţii ne dă de gândit despre sine, îndeamnă la împărtăşire şi dezbatere, ne cheamă să povestim şi să recitim secţiuni din ea. O carte vie pe care o recomand cu mare plăcere!

Mihai Ghyka
Octavian Pantis
Octavian Pantis
autor

Octavian Pantiş susține cursuri de time management încă din 1997...

vezi autor

Opinia cititorilor