TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gândirea laterală: o introducere CV-EDB-GNDLOI-19-N-001
Vezi
galerie

Gândirea laterală: o introducere

de Edward de Bono

Titlu apărut în colecția Seria Edward De Bono la Curtea Veche

Id: #304086

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Luciditate, rațiune, logică, rigoare a gândirii și, pe de altă parte, imaginație, vis, creație și încântare în fața unor descoperiri neașteptate: cele două lumi au fost multă vreme considerate imposibil de reconciliat. În zilele noastre, când viața se desfășoară sub semnul computerului și al tiraniei calculului, suntem, încă, supuși unui imperativ al creativității. Ni se cere, în mod obsesiv, să fim ingenioși și inovatori, în orice domeniu am profesa, fie că suntem artiști de avangardă sau cofetari, contabili sau asistenți sociali.

 

Cărțile lui Edward de Bono clădesc o punte între cele două lumi, despărțite secole la rând de filozofia clasică, oferind soluțiile cele mai la îndemână pentru ca fiecare cititor să devină, prin exercițiu, un artizan în domeniul său. Tehnicile propuse de el, explicate cu rigoare științifică, sunt uimitor de simple și distractive. Sunt tehnici pe care le-au folosit, fără să știe că apelează la ceea ce de Bono va numi „gândire laterală“, genii precum Pasteur și Einstein. Vestea bună este că nu trebuie să fii un geniu pentru a beneficia de ele. Ai nevoie doar de dorința de a explora sau de a crea și de câteva reguli simple, prezentate în volumul de față.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edward de Bono

Traducător: Elena Ceciu

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-44-0398-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: creativitate

 

Opinii editoriale

Un om care inspiră, un om cu idei strălucite. De Bono nu încetează să ne stârnească uimirea cu extraordinara claritate a gândirii sale.

Richard Branson

În această carte, extrem de bine scrisă, dr. de Bono descrie natura gândirii creative și modalitățile prin care aceasta poate fi exersată.

Times
Edward de Bono
Edward de Bono
Autor

Edward de Bono este inventatorul sintagmei „gândire laterală“ (intrată demult în...

vezi autor