TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghid pentru networking
Ghid pentru networking
Vezi
galerie

Ghid pentru networking

de Simone Andersen

Id: #423456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
50 de moduri în care poți dezvolta relații strategice
 

Descriere produs

Învață să navighezi constructiv în networking!


Dacă vrei să-ți optimizezi viața - pentru a exploata întregul potențial al vieții tale profesionale, precum și al vieții tale personale -, ai nevoie să te conectezi cu oamenii. Dacă nu ai o rețea bună și relevantă de relații strategice, va trebui să contactezi o mulțime de oameni și să le ceri lucruri de care de fapt nu ai nevoie. Dacă deții o rețea eficientă de oameni, în momentul în care o idee sau o strategie nouă își face loc în mintea ta, vei știi exact care sunt oamenii de care ai nevoie pentru a le face să devină realitate.

 

Nu există o sinngură modaliate de a fi un networker perfec. Prin descoperirea propriei autenticități asociate cu sfaturile utile din această carte, îți poți dezvolta un mod unic de a crea rețele de contacte strategice.

extinde
 

Detalii produs

 

Opinii editoriale

Este o mare onoare pentru mine să pot scrie aceste cuvinte. Draga mea prietenă Simone a fost unul dintre primii experți care au abordat în mod științific crearea și menținerea rețelei de contacte - ceea ce, în prezent, este o practică extraordinar de populară - și care a revoluționat tehnicile specifice networkingului. Cu ajutorul acestei cărți (cea de-a patra carte a ei, primele cărți pe care le-a scris deținând recorduri în vânzări), aptitudinile tale de networking vor fi cu mult îmbunătățite. Bine ai venit la Networking 2.0!

Morgens Norgaard, Antreprenor/CEO în domeniul IT, Lector internațional

Dacă îți dorești ca organizația ta să se dezvolte și să înregistreze mereu succese, crearea și menținerea rețelei de contacte trebuie să fie o prioritate în cadrul strategiei de business pentru consiliul de administrație și pentru directorul companiei. Rețeaua de contacte va reprezenta un factor din ce în ce mai important în decursul anilor ce vor urma. Simone are atât competența, cât și mijloacele necesare pentru a te ajuta cu implementarea networkingului în afacerea ta.

Swend Randers, CEO, Al Finans