TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pas cu pas în bucătărie 9786069666302
Pas cu pas în bucătărie
Vezi
galerie

Pas cu pas în bucătărie

Id: #431080

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Mă numesc Nina, dar familia și prietenii îmi spun chef Nina. Asta pentru că anul acesta (2023) am câștigat sezonul XI al emisiunii Chefi la Cuțite, fiind prima femeie din emisiune care a primit Cuțitul de aur. Cum am reușit asta? Povestea mea este una boemă, plină de pasiune, iar aventura pe tărâmurile gastronomiei a început cu primul bilet de avion cumpă­rat în 2013 pe ruta București–Paris.

 

Și așa cum un vin roșu bun are nevoie de timp pentru a căpăta savoare și gust, și aventura mea a început să capete contur în 2015, când am avut șansa să fiu admisă la cea mai bună școală de bucătărie din Franța, L’école de Paris des Métiers de la Table, unde am învățat timp de un an bazele bucătăriei și ale culturii gastronomice la cel mai înalt nivel.

 

În această aventură, mentorul meu a fost Adrien Roux, chef și discipol al renumitei vedete din gastronomia mondială, cheffe Hélène Darroze, care până în prezent deține trei restaurante cu 6 stele Michelin (The Connaught din Londra, cu 3 stele Michelin, Mârșan par Hélène Darroze din Paris, cu 2 stele Michelin și Hélène Darroze à Villa La Coste din Provence, cu 1 stea Michelin).

 

Am continuat cu Anaïs Foray, cheffe de peste 15 ani, alături de Yannik Alléno, un chef care a acumulat de-a lungul carierei sale 12 stele Michelin. Eu am 31 de ani și de mai bine de 8 ani mi-am dat seama că sensul existenței mele este pasiunea pentru gătit la cele mai înalte standarde.”

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 9786069666302

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prior

Teme: creativitate, succes