TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Suflete cusute CV-ANL-SUFLEC-18-N-001
Vezi
galerie

Suflete cusute

de Anne Lamott

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #255461

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid despre sens, speranță si vindecare
 

Descriere produs

Atunci când existența ne este împlinită, fiind înconjurați de iubirea familiei și a prietenilor, depășim mai ușor situațiile grele ce se ivesc uneori în viață. Însă ce-i de făcut dacă singurătatea ne copleșește? De unde începem reconstrucția după o pierdere devastatoare? Cum ne întremăm după un cataclism personal, cum ieșim din centrifuga depresiei?

Apelând la propria experiență, Anne Lamott ne învață modul în care ne putem regăsi sensul atunci când viața ne-a aruncat în haos. Ne arată cum să recuperăm bucățile sfâșiate ale țesăturii noastre emoționale, cum să le rânduim laolaltă, treptat, cu migală. Așternând cusătură lângă cusătură, vom recompune pânza vieții, înglobând în textura ei forță, căldură și dragoste.


Scriu cu profundă onestitate, și preocupată de transformarea spirituală, de familie, de secrete, de mirare, de nebunia vieților noastre, încercând să îndulcesc totul cu un zâmbet. Sunt intim legată de cititorii care împărtășesc adevărul cu mine, simt cum mă îmbogățesc, simt cum mă luminează... Ceea ce scriu nu sunt cărți – sunt medicamente pentru suflet.” – Anne Lamott

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Lamott

Traducător: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Data apariției: iulie 2018

Titlu original: Stitches : A Handbook on Meaning, Hope and Repair

ISBN: 978-606-44-0107-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire, prietenie, curaj, încredere, terapie

 

Opinii editoriale

Anne Lamott face dovada unui spirit pătrunzător precum o rază laser... Cu o sinceritate dezarmantă, cu un umor de factură inedită, cu o originalitate ieșită din tipare, cartea ei transcende granițele unei simple lecturi emoționante și dătătoare de speranță.

Entertainment Weekly

Poate cea mai inspirată de până acum, Suflete cusute adună frânturi din biografia autoarei, privindu-le prin lentila microscopului, găsindu-le înțelesuri subtile... Sfaturile și îndemnurile înțelepte îl încurajează pe fiecare cititor să reflecteze asupra a ceea ce este el însuși, asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

People
Anne Lamott
Anne Lamott
Autor

Anne Lamott (n. 1954), autoare, profesoară și activistă politică a mișcării prog...

vezi autor