TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Continuă drumul către tine însuți
Vezi
galerie

Continuă drumul către tine însuți

de M. Scott Peck

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #427860

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Nesfârșita călătorie spre împlinirea spirituală
 

Descriere produs

Perspicace și sensibil, bazându-se pe vasta sa experiență atât profesională, cât și personală, autorul pune la îndoială presupunerile false, sugerează o cale de urmat și demonstrează că schimbarea este întotdeauna posibilă, indiferent cât de dificilă și complexă este călătoria.

extinde
 

Detalii produs

Autor: M. Scott Peck

Traducător: Raluca-Elena Bedereag

Data apariției: ianuarie 2023

Titlu original: Further Along the Road Less Traveled. The Unending Journey Toward Spiritual Growth

ISBN: 978-606-44-1370-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, încredere, suflet

 

Opinii editoriale

Pentru problemele psihologice și religioase, M. Scott Peck oferă sfaturi realiste, argumentate de cursurile și conferințele pe care le susține.

Kirkus Reviews

În istorisirile pline de culoare despre viața profesională și personală, perspectivele sale reflectă trăirile unui om atent și blând, încercând să găsească înțelepciunea într-o viață care a cunoscut atât lumină, cât și umbră.

Doubleday Book Club

M. Scott Peck îi îndeamnă pe cititori să își descopere sensul vieții prin confruntarea cu misterul și inevitabilitatea morții, Îl vede pe Dumnezeu ca pe o ființă sexuală care a înzestrat iubirea umană cu o componentă spirituală, își prezintă viziunea asupra raiului și iadului și îmbină intuițiile psihiatrice cu abordarea extrem de personală a creștinismului. De asemenea, face o analiză a mișcării New Age, explorează miturile ca metafore călăuzitoare spre dezvoltarea psihospirituală și sondează rădăcinile dependenței, ale vinovăției, ale blamării, ale urii și acceptării de sine.

Publishers Weekly

Cu stilul său fluid și familiar, psihiatrul și filozoful M. Scott Peck își continuă călătoria printre conflictele existențiale și paradoxurile derutante de pe drumul sinuos al dezvoltării personale. Combinând cugetări ale lui Freud și Jung [...] cu ideea neobișnuită a unui Dumnezeu imanent, afabil și neconfesional, Peck ghidează pelerinii spre maturizarea emoțională și spirituală.

Literary Guild
M. Scott Peck
M. Scott Peck
Autor

Morgan Scott Peck (1936–2005) a fost un cunoscut şi apreciat psihiatru şi autor...

vezi autor