TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gândirea riscantă. Cum să-ți activezi curajul în situații dificile BB-JOS-GRCSAC-18-N-001
Gândirea riscantă. Cum să-ți activezi curajul în situații dificile
Vezi
galerie

Gândirea riscantă. Cum să-ți activezi curajul în situații dificile

de Jonah Sachs

Id: #256393

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din postură de cofondator al companiei Free Range Studios, Jonah Sachs a ajutat sute de branduri și cauze umanitare să pătrundă în conștiință publicului prin campanii memorabile.


Legendarele sale clipuri virale The Meatrix și The Story of Stuff au atras atenția a peste 65 de milioane de oameni asupra unor probleme sociale esențiale. Un inovator constant, poveștile și site-urile create de el au fost premiate în numeroase rânduri la Festivalul de Film South by Southwest.


Prima să carte, Războiul poveștilor (Black Button Books, 2016), a fost apreciată la nivel mondial.


Articolele și opiniile lui Jonah Sachs au apărut în The New York Times, The Washington Post, la CNN, fox News, Sundance Film Festival, NPr și în Fast Company Magazine, care l-a numit unul dintre cei mai influenți 50 de inovatori pe plan social. Locuiește în Oakland, California.




Prin intermediul poveștilor unor inovatori din business, sănătatea, educație și activism, și a numeroase studii de cercetare, Gândirea riscantă dezvăluie calea către zone revoluționare pentru oricine este pregătit să iasă din zonă de confort.


O lectură interesantă și, în același timp, accesibilă, această carte are capacitatea de a schimba felul în care ne privim muncă și viață.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jonah Sachs

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 978-606-946-250-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books