TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înfruntă lucrurile dificile 978-606-44-1582-0
Vezi
galerie

Înfruntă lucrurile dificile

de Steve Magness

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #435019

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Știința din spatele rezilienței
 

Descriere produs

Și tu crezi că să fii dur înseamnă să nu-ți pese de nimic, să treci peste situațiile dificile fără să te uiți în urmă, să nu-ți manifești emoțiile, să nu dai niciun semn de vulnerabilitate? Atunci nu ești singurul… care greșește.

 

Steve Magness, fost alergător de performanță, îți explică de ce e depășită această viziune și îți arată cum să-ți dezvolți adevărata duritate psihică. Mai exact, te ajută să-ți recunoști și să-ți controlezi trăirile sufletești, să-ți depășești complexele și să evoluezi în ciuda propriilor slăbiciuni și traume, pentru a înfrunta cu succes încercările la care te supune viața.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Magness

Traducător: Anastasia Ilie

Data apariției: martie 2024

Titlu original: DO HARD THINGS: Why We Get Resilience Wrong and The Surprising Science of Real Toughness

ISBN: 978-606-44-1582-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

 

Opinii editoriale

„În viziunea lui Magness, adevărata forță interioară e nuanțată, flexibilă, calmă și perfect antrenabilă.”

Adam Alter

„O lectură obligatorie pentru părinți, antrenori și pentru oricine își dorește să înfrunte pregătit marile obstacole ale vieții.”

Malcom Gladwell

„Înfruntă lucrurile dificile te va face să reevaluezi noțiunea de duritate. Steve Magness demonstrează convingător și admirabil că puterea interioară este superioară celei exterioare, iar modestia este superioară bravadei. O lectură obligatorie!”

Annie Duke

„Steve Magness desființează ideea populară, dar periculoasă, conform căreia un caracter dur presupune să treci în forță peste probleme. Adevărata duritate presupune vulnerabilitate și o procesare conștientă, deliberată a factorilor de stres. Această carte mi-a schimbat perspectiva asupra stoicismului și abilităților fizice de pe terenul de sport, și nu numai. Nu pot decât s-o recomand cu căldură.”

Adam Alter

„Îi admirăm pe antrenorii și pe liderii care merg pe selectarea celor mai duri, însă cercetările arată că e cel mai greșit mod de a cultiva reziliența. A venit momentul să recurgem la știință, iar Steve Magness exact asta face.”

David Epstein

„Steve Magness cunoaște bine psihologia sportivului de performanță, atât teoretic, cât și practic. Înfruntă lucrurile dificile este cel mai bun curs dacă vrei să perseverezi și să fii mai încrezător în tine însuți atunci când îți sunt testate limitele.”

Christie Aschwanden

„Steve Magness ne oferă o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă să fii dur.”

Malcolm Gladwell