TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istoria jurnalismului român
Istoria jurnalismului român
Vezi
galerie

Istoria jurnalismului român

de Marian Petcu

Titlu apărut în colecția Comunicare media la Tritonic

Id: #427621

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Studii
 

Descriere produs

Marian Petcu este profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București. Licențiat în Jurnalism, doctor în Sociologie. Predă cursurile Introducere în teoriile comunicării, Metode de cercetare, Istoria jurnalismului din România, Istoria publicității, Sociologia luxului. A inițiat periodicele Revista Română de Jurnalism & Comunicare, Revista Română de Istorie a Presei, Studii și cercetări de istorie a presei.

Premiat de Societatea de Științe Istorice din România, Asociația Română de Istorie a presei, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Istoria cenzurii, istoria profesiei de jurnalist, istoria publicității din România, istoria jurnalismului, istoria economică a presei au fost câteva dintre domeniile sale de interes. A publicat mai multe monografii relative la aceste domenii, precum și lucrări colective de mari dimensiuni - Istoria jurnalismului din România în date, Enciclopedia cenzurii din România, Dicționar enciclopedic de comunicare și termeni asociați și altele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marian Petcu

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 978-606-749-649-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 486

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

Teme: curiozitate