TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Existenţialismul astăzi EI-TEB-EXISTA-19-N-001
Existenţialismul astăzi
Vezi
galerie

Existenţialismul astăzi

de Ștefan Bolea

Id: #265011

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Siguranta intelectuală și profesionalismul superlativ cu care cercetătorul își urmărește și își atinge scopurile sînt admirabile. Din lăcomie culturală și datorită talentului sau de a face analogii, Ștefan Bolea lucrează interdisciplinar, trecînd firesc din filosofie în literatură, în artele vizuale, în film și în pictură. Ștefan Bolea este un intelectual format. Un om pentru care cultură, cunoașterea filosofică și creația au sens: existențial. El are nu numai cunoștințe – întinse, fiind de fapt un tînăr amenințat de-o boală veche, astăzi cvasidispărută: erudiția –, ci și întrebări, căutări și atitudini intelectual-afective, acestea din urmă, argumentate.” (Marta Petreu)
„Din asemenea testări provin îndrăzneală și originalitatea lui Ștefan Bolea, cele care îi asigură, dincolo de o anumită prioritate istorică, un loc distinct în ceea ce încearcă astăzi în România exegeză filosofică tânără.” (Ovidiu Pecican)
„Avand exercițiul scrisului, fiind el însuși un publicist experimentat, Ștefan Bolea da o carte redactată cu limpezime și clarviziune.” (Andrei Marga)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ștefan Bolea

Data apariției: septembrie 2019

Titlu original: Existenţialismul astăzi

ISBN: 978-606-490-059-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 484

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Eikon

Ștefan Bolea
Ștefan Bolea
Autor

Ștefan Bolea s-a născut la 13 octombrie 1980, în Baia Mare. Trăieşte în Cluj-Nap...

vezi autor