TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nestemate pentru fiecare zi 9786306656042
Nestemate pentru fiecare zi
Vezi
galerie

Nestemate pentru fiecare zi

de Helena Petrovna Blavatsky

Id: #435618

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o epocă în care conștiințele occidentale sunt preocupate de studiul literaturii orientale, probabil atrase de bogăția ei de expresie și de imaginile sale minunate, dar nu mai puțin de filosofia ei vastă și profundă asupra vieții, și de doctrinele blânde, altruiste conținute în aceasta, considerăm că este potrivit să prezentăm publicului un mic volum util și atrăgător.

 

Preceptele și aforismele, compilate de H.P. Blavatsky, sunt colectate în principal din scrierile orientale considerate a întruchipa învățături care atrag acum atât de multă atenție în Occident, și pentru difuzarea cărora Societatea Teozofică este în principal responsabilă.

 

Pe cât posibil, ne-am străduit să facem acest volum atractiv, la îndemână și util tuturor. Conține un Precept sau o Axiomă pentru fiecare zi din an; câteva rânduri de inspirație teosofică, câte o prefață în fiecare lună. Sperăm că eforturile noastre se vor bucura de acceptarea tuturor iubitorilor de bine și de frumos, și că ele nu vor fi fără efect pe calea căutării ADEVĂRULUI.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Helena Petrovna Blavatsky

Data apariției: aprilie 2024

ISBN: 9786306656042

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lambodar

Teme: suflet