TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Breviar astrologic 9786069584309
Breviar astrologic
Vezi
galerie

Breviar astrologic

de Sophia Heramba

Id: #433909

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să descifrăm rapid și sintetic tainele astrologiei
 

Descriere produs

„Astrele înclină, dar nu determină. Înțeleptul domină influența astrelor.” Acest vechi proverb descrie cel mai bine ceea ce pentru unii este un moft, iar pentru alții un aspect foarte serios. La întrebarea „Ce este astrologia?” răspunsul poate fi foarte simplu: astrologia este o știință exactă, matematică, care studiază mișcarea corpurilor cerești și influența acestora în viața noastră. Astrologia vă permite să determinați resorturile psihice ale ființei proprii și să studiați ritmurile care punctează diferitele faze ale vieții prin studiul horoscopului. Dacă ești părinte, astrograma te va ajuta să detectezi răul latent în copilul tău și te învață cum să aplici gramul de prevenție. Îți va arăta și punctele bune, cum poți face din sufletul încredințat în grija ta o ființă mai bună. Va dezvălui slăbiciunea sistemică și vă va permite să protejați sănătatea copilului; va arăta ce talente există și cum își poate trăi viața cu maximum de utilitate. Pentru medic sau terapeut, astrologia este neprețuită în diagnosticarea bolilor și prescrierea unui remediu, deoarece dezvăluie cauza ascunsă a afecțiunilor. 

 

Acest breviar astrologic vă permite să vă familiarizați cu diferitele simboluri astrologice. Veți descoperi propriile trăsături de personalitate și pe cele ale cunoscuților voștri. Veți dobândi o nouă înțelegere asupra aspectelor care vă atrag și asupra celor pe care le respingeți în alegerea ființelor din viața voastră. Pentru mulți oameni, astrologia constă în cunoașterea semnului nașterii. Dar prin acest breviar veți deveni conștienți că, atunci când vorbiți despre o persoană care este „Balanță” sau „Capricorn”, aveți în vedere doar o singură planetă, și anume Soarele (în timp ce astrologul lucrează cu cele 10 planete ale Sistemului Solar), și doar un singur semn (când există, de fapt, 12 semne zodiacale). După ce ați stabilit poziția fiecăreia dintre cele 10 planete în momentul nașterii (prin consultarea unui astrolog sau a unui un program astrologic pe calculator), puteți începe un joc cu prietenii și împreună vă puteți verifica aspectele pe care le cunoașteți despre voi înșivă și despre ceilalți. Pe măsură ce studiați breviarul, veți dobândi tot mai multă practică în acest limbaj codat, care a ajuns la noi de la antici și ne amintește că, deși nu suntem conștienți de acest fapt, suntem supuși unor forțe care ne influențează fiecare acțiune.

 

Mai mult sau mai puțin conștienți, ați fost mereu atrași de aceste semne, care par să aibă o semnificație tainică. Sunteți pe bună dreptate intrigați de aspectul misterios al tuturor acestor simboluri care ne-au fost transmise ca un limbaj codat, mesaje pe care dorim să le descifrăm, iar fiecare persoană care începe să investigheze acest simbolism astrologic este plină de uimire la descoperirea că întregul Univers este reprezentat în aceste imagini asociate celor 10 planete și celor 12 semne zodiacale. Vă sugerăm să folosiți acest breviar astrologic ca pe un mic ghid, dar cu profunde valențe spirituale. Citind despre poziția planetelor așa cum sunt dispuse în Zodiac în momentul nașterii, vi se vor contura tendințele generale ale personalității.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sophia Heramba

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786069584309

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lambodar

 

Loc în topurile Cartepedia