TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Părintele Teofil Părăian - Să luăm aminte! MP-SAV-PTPSLA-16-N-001
Părintele Teofil Părăian - Să luăm aminte!
Vezi
galerie

Părintele Teofil Părăian - Să luăm aminte!

de Sabin Vodă

Id: #247408

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea aceasta este un prilej de bucurie şi de luminare a minţii şi a sufletului, prilejuind întâlnirea cu un om minunat.

Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, bătrân frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zâmbetul mereu pe chip, părintele Teofil Părăian a fost un om împlinit, un om fericit. Nevăzător, dar luminat, om al rugăciunii, părintele Teofil şi-a întemeiat viaţa pe credinţă şi cultură. A fost un lucrător şi înmulţitor al binelui şi al bucuriei, a fost un ziditor de suflete şi a renăscut pe mulţi la viaţa duhovnicească în Hristos şi în Biserică prin predicile, conferinţele sau îndrumările sfinţiei sale.

După 1990, părintele a fost un adevărat apostol al tinerilor, susţinând conferinţe duhovniceşti în aproape toate centrele universitare din ţară, iar în ultimii ani fiind invitat şi peste hotare.

 Cartea Să luăm aminte! este o sinteză a gândirii părintelui Teofil Părăian. Pornind în viaţa duhovnicească de la aceste concluzii, vom reuşi să trăim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu şi devenind oameni împliniţi, oameni fericiţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabin Vodă

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-910-020-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press