TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 29,3 lei
-7%31,5 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Moarte la curtea rajahului

Shivani Singh
Stoc furnizor
PREȚ: 29,3 lei
-7%31,5 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Taj Retro
India colonială – rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori… roman de epocă? Dragoste, mister, capriciu, păcat, cruzime, crimă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786069237540
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Moarte la curtea rajahului

MAI MULTE DESPRE CARTE

India colonială – rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori… roman de epocă? Dragoste, mister, capriciu, păcat, cruzime, crimă – mystery? Şi una, şi alta! O perlă a coroanei literaturii! Citiţi-mă! Misiunea mea este să vă povestesc cum era în India pe atunci… la răscrucea drumurilor şi a istoriei… pe când rajahii erau încă puternici, se complăceau în capricii teribile şi locuiau în palate splendide! Totul, povestit de o prinţesă adevarată, al cărei bunic a fost rajahul din Madhupur! Furaţi de poveste, veţi afla tot ce voiaţi să ştiţi despre India colonială… cu tot alaiul ei: rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori, sărbători, temple, mantre, văduve arse pe rug, scrieri sacre, zei şi demoni din Orissa, asceţi, veşminte splendide, războinici rajpuţi, specialităţi culinare, instrumente muzicale exotice, bijuterii, elefanţi… ingredientele oricărui roman de epocă.

Autor: Shivani Singh
Traducător: Elena Mareși, Florina Dobre
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Taj
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură indiană, beletristică, aventuri, crimă, mister, india, elefanţi, prinţesă, palate, temple, războinici rajpuţi
  • Florina Dobre - Traducător
      Florina Dobre (n. 1974, Pitesti) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti. A studiat timp de doi ani (1996/1997 si 1998/1999) limba sanscrita la Universitatea din Delhi - India. A obtinut masteratul in filozofia culturii la Universitatea din Bucuresti, iar in prezent este doctoranda cu o teza in filozofia limbajului. A tradus din sanscrita Upadesa Sahasri (Cartea celor o mie de invataturi) a lui Sankaracarya aparuta la editura Herald,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Tribune on Sunday
"Crima, zvonuri, desfrâu, excentricitate, intrigi meschine… Fictiune bine scrisa… nu o lasi din mâna…"  
Dana Deac, director TVR1
"Nu am citit aceasta carte. Am vizitat-o. Nu este un roman, este o pictura. Face parte nu din clanul rajput, ci din clanul Bruegel."
India Today
"Cu pana ei ascutita ca o sulita, Singh ofera cititorului evadarea din lumea povestilor noastre banale, evadarea dupa care toti tânjim."
Elisabeta Lasconi, Ziarul de Duminică
"...Lumea rajahilor de odinioara traind în palate fabuloase, pline de comori, sub fastul si stralucirea carora colcaie secrete rusinoase, pasiuni tulburi, tragedii si pacate apasatoare. Scriitoare iesita din comun… a gasit calea sa îsi salveze familia princiara si regatul de uitare, daruindu-le cititorilor."
Outlook
"Un nume de care vom mai auzi: Shivani Singh, al carei roman de debut a fost înhatat de editori."  
Cătălin Ştefănescu, în emisiunea Garantat 100%, TVR1
"Recomand din tot sufletul aceasta carte… dincolo de orice conventie care se poate întâmpla la o emisiune de televiziune. Cartea asta chiar merita."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus