TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lup roșu, negru leopard (Vol. 1) 978‑606‑978‑686‑4
Lup roșu, negru leopard (Vol. 1)
Vezi
galerie

Lup roșu, negru leopard (Vol. 1)

de Marlon James

Titlu apărut în colecția Anansi Contemporan la Pandora M

Id: #433472

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un vânător care-și spune Copoiul, căci are cel mai ager nas dintre toți vânătorii, este tocmit să ia urma unui băiat dispărut de multă vreme. Fără să vrea, căci instinctul îl îndeamnă întotdeauna să lucreze singur, se alătură unui grup de salvare, o trupă de ciudați cu calități dintre cele mai stranii, printre care se numără și un om-animal cu puteri extraordinare, Leopardul. Pe măsură ce înaintează, împins de miros, pe urmele băiatului, de la un oraș vechi la altul, prin păduri nesfârșite, trecând râuri adânci ce ascund pericole nebănuite, Copoiul se trezește pradă unor întrebări: Cine e cu adevărat băiatul pierdut? De ce nimeni nu-i dă de urmă de atâta vreme? Cine, dintre cei din preajmă, spune adevărul și cine minte? Inspirat din istoria Africii, colorat de mituri și de fantezia creatorului său, Lup roșu, negru leopard deschide o saga stranie, un tur de forță literar și o incredibilă aventură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marlon James

Traducător: Ona Frantz

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: Black Leopard, Red Wolf

ISBN: 978‑606‑978‑686‑4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

Teme: adevăr, anchetă, aventură, mitologie, secret, Cultură

 

Opinii editoriale

„Primul volum al unei trilogii, o recreare fantezistă a Africii, cu ecouri din Tolkien, George R.R. Martin și Black Panther, dar plină de originalitate... Marlon James este un criitor care trebuie citit"

Salman Rushdie

„Echivalentul literar al universului Marvel Comics, plin cu informații amețitoare, mituri străvechi și povești clasice din benzile desenate, totul infuzat într-un melanj nou, uimitor, plin de plăcerea limbajului și a fanteziei.”

Michiko Kakutani, The New York Times

„Marlon James a creat o fantezie africană plină de viață. Tunetul pe care-l auzi în străfundurile ei este mânia plină de gelozie a zeilor olimpieni...”

The Washington Post

„Mustind de folclor și mituri africane, Lup roșu... este plin de creaturi și regate nemaivăzute. Un roman revoluționar.”

Entertainment Weekly

„O Africă străveche, periculoasă, halucinantă, care devine o lume fantastică, descrisă pe cât de realist ar fi făcut-o Tolkien.”

Neil Gaiman
Marlon James
Marlon James
Autor

Marlon James s-a născut în Kingston, Jamaica, în 1970. A absolvit University of...

vezi autor