TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Văzând ceea ce alții nu văd. Uimitoarele căi ale perspicacităţii

Gary Klein
Expert în psihologie cognitivă, Gary Klein este un fin observator al oamenilor aflați în mediul lor natural și utilizează o uimitoare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-722-155-8
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Văzând ceea ce alții nu văd. Uimitoarele căi ale perspicacităţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Expert în psihologie cognitivă, Gary Klein este un fin observator al oamenilor aflați în mediul lor natural și utilizează o uimitoare varietate de anecdote dintr-o mare diversitate de industrii și domenii, ca să elucideze ce sunt ideile perspicace și cum survin ele. Când, de ce și cum se formează ideile pătrunzătoare?

Dr. Klein disecă impedimentele care stau în calea perspicacității – organizații care pretind că prețuiesc creativitatea și încurajează descoperirile revoluționare, dar, în realitate, îi împiedică pe angajații lor să lanseze idei turbulente, precum și sisteme IT care sunt „programate să tâmpească“.

Deopotrivă sofisticată sub aspect științific și plină de anecdote captivante din știință, afaceri și alte industrii, cartea lui Klein descrie forțele care impulsionează ideile noastre pătrunzătoare zi de zi.

Autor: Gary Klein
Traducător: Dan Crăciun
Data apariției: octombrie 2015
Editura: Publica
Titlu original: Seeing What Others Don't: The Remarkable Ways We Gain Insights
Pagini: 376
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie cognitivă, perspicacitate, idei, creativitate, corporații, organizații
  • Gary Klein - Autor
    Gary Klein, PhD, savant marcant la MacroCognition LLC, a jucat un rol esențial în fundamentarea teoriei naturaliste a deciziei. Dr. Klein și-a luat doctoratul în psihologie experimentală la Universitatea din Pittsburgh în 1969. Și-a petrecut prima parte a carierei în mediul academic, iar a doua parte lucrând pentru guvern în calitate de cercetător psiholog în cadrul U.S. Air Force. Ulterior, în 1978, a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
„Analiza lui Klein asupra modului în care căutările pe Google și cultura corporatistă inhibă perspicacitatea este șocantă, în vreme ce sugestiile sale de sporire a șanselor de realizare a unor descoperiri importante sunt practice și utile în multe aspecte ale vieții.”
Management Today
„Un discurs sclipitor despre un subiect fascinant. Este scrisă într-un stil concis, fluent, de tip gladwellian, iar paginile se citesc pe nerăsuflate.”
Kirkus Reviews
„Descoperiri uimitoare, care ar trebui să joace un rol transformator, nu numai în domeniul psihologiei, ci și în consiliile de administrație ale corporațiilor.”
Malcolm Galdwell
„Nimeni nu m-a învăţat mai multe despre complexităţile şi misterele deciziilor umane decât Gary Klein.”

Opinia cititorilor