TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Autocontrolul prin sugestie conştientă. Despre sugestie şi despre aplicaţiile acesteia

Emile Coué
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Această carte, rod al unei experienţe de o viaţă, prezintă principiile stabilite de Émile Coué la începutul sec. XX şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-30-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Autocontrolul prin sugestie conştientă.
Despre sugestie şi despre aplicaţiile acesteia

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această carte, rod al unei experienţe de o viaţă, prezintă principiile stabilite de Émile Coué la începutul sec. XX şi fundamente pe analize ale unor personalităţi dintre cele mai autorizate, care atestă eficacitatea lor indiscutabilă şi de necontestat în lupta contra afecţiunilor, deopotrivă fizice şi psihice.

Este o carte practică, ce permite cititorului să experimenteze imediat efectele metodei Coué.

Coué a observat că în anumite cazuri putea mări eficienţa unui medicament prescris, lăudându-i efectele benefice în faţa  pacientului. Şi-a dat seama că la acei pacienţi în faţa cărora aducea elogii medicamentelor se putea observa o îmbunătăţire a stării de sănătate, comparativ cu pacienţii cărora nu le spunea nimic. Aşa a început explorarea folosirii hipnozei şi a puterii imaginaţiei de către Coué.

Metoda sa iniţială de a-şi trata pacienţii se baza pe hipnoză. A descoperit ca subiecţii nu puteau fi hipnotizaţi împotriva voinţei lor şi că, şi mai important, că efectele hipnozei dispăreau atunci când subiecţii îşi recăpătau conştienţa. Astfel a ajuns în cele din urmă la autosugestie, pe care o descrie ca pe un instrument pe care îl posedăm cu toţii din naştere şi cu care ne jucăm inconştient toată viaţa, aşa cum un copil mic se joacă cu zornăitoarea lui. Totuşi, este un instrument periculos; folosit imprudent sau inconştient, poate răni sau chiar omorî. Pe de altă parte, poate salva vieţi atunci când autosugestia este folosită cu bună ştiinţă.    

Autor: Emile Coué
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: 2011
Editura: Adevăr divin
Titlu original: La maîtrise de soi-même par l`autosuggestion consciente (De la suggestion et de ses applications)
Pagini: 104
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie practică, self-help, dezvoltare personală, autoperfecţionare

Opinia cititorilor