TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate trecuturile noastre LE-CRT-TOATTN-19-N-001
Vezi
galerie

Toate trecuturile noastre

de Cristin Terrill

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #261446

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Întemnițată în inima unei baze militare secrete, Em nu are nimic de care să se agațe, în afara de vocea băiatului din celula alăturată și o listă cu instrucțiuni găsită într-o gură de scurgere. Deși nu a mai văzut niciodată bucata aceea de hârtie, Em e sigură de un lucru: scrisul îi aparține.  

Ce e și mai înspăimântator e că tânăra a încercat tot ce i-a stat în putință ca să împiedice construirea unei mașini a timpului care va distruge lumea.

Marina a fost îndrăgostită dintotdeauna de cel mai bun prieten al ei, James, un mic geniu care speră să poată controla timpul. Când în sfârșit băiatul o observă și pare dornic să dea o șansă poveștii lor, un eveniment cumplit le năruie toate speranțele. Marina însă nu renunță și e hotărâtă să îl protejeze pe James, chiar dacă adevărurile descoperite îi vor frânge inima și îi vor răpi inocența.

Din nefericire, Em și Marina sunt prinse într-o nemiloasă cursă contracronometru pe care doar una dintre ele o poate câștiga.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristin Terrill

Traducător: Andra-Elena Agafiţei

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-793-589-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

”O călătorie în timp reușită...Relațiile puternice dintre personaje și intriga bine strunită fac din Terrill o autoare care merită urmărită.”

Kirkus Reviews
Cristin Terrill
Cristin Terrill
Autor

CRISTIN TERRILL este licențiată în actorie la Vassar College (New York). Înainte...

vezi autor